miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

PSD ARE 19 CONSILIERI JUDEȚENI ÎN URMA VOTULUI DE DUMINICĂ ȘI DĂ PREȘEDINTELE CJ

În urma alegerilor de duminică, PSD a câștigat detașat obținând Primăriile Drobeta Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Vânju Mare şi Baia de Aramă, precum și cele din alte 50 de comune, în timp ce PNL are doar opt primării, iar ALDE – 5 primării.

Nici la Consiliul Județean, PNL nu a stat mai bine întrucât Alianța PSD-UNPR  are 19 din cele 31 de mandate, PNL are 10 mandate, iar ALDE are 2 mandate.

HARTA PRIMARIIÎn aceste condiții, social-democrații nu au nicio problemă să dea viitorul președinte al Consiliului Județean Mehedinți, în persoana lui Aladin Georgescu.

” Începe o nouă etapă pentru judeţul Mehedinţi! Le mulţumesc cu sinceritate mehedinţenilor care au avut încredere în echipa PSD Mehedinţi şi au ales săcontinuăm împreună proiectele de dezvoltare ale judeţului nostru. Mehedinţiul are nevoie de o administraţie care să fie alături de cetăţeni, pentru a contribui la bunul mers al comunităţilor, are nevoie de oameni care să le ofere o dezvoltare durabilă şi o continuă modernizare. Sunt convins că vom reuşi acest lucru, iar votul celor care ne-au ales, ne dă şi mai mult optimism şi putere de muncă. A sosit timpul să continuăm reconstrucţia a tot ce am început în urmă cu câţiva ani. Îi felicit pe toți colegii mei din judeţ, pe primarii PSD care au câştigat alegerille în Drobeta Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Vânju Mare şi Baia de Aramă, precum și în încă 50 de comune, şi am încredere că împreună vom lupta pentru un viitor mai bun al Mehedinţiului.”, a scris Aladin Georgescu pe pagina de Facebook, după rezultatul alegerilor.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top