marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

PSD MEHEDINTI A DEPUS DOSARELE DE CANDIDATURA PENTRU CONSILIUL JUDETEAN MEHEDINTI

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a declarat că lista cuprinde persoane care au demonstrat că merită încrederea mehedințenilor:

PSD MH CJ (4)

„Am depus lista de consilieri județeni, sunt oameni cu o mare experiență profesională, administrativă și politică, conștienți de această mare responsabilitate şi pregătiți să ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea Mehedințiului, în următorii patru ani. Avem o echipă unită, puternică, avem cei mai buni primari din judeţ și sunt convins că vom avea cele mai bune rezultate la alegerile locale și-l vom bate pe domnul Bălu, chiar dacă nu sunt alegeri uninominale. Și, chiar în situația în care ar fi fost alegeri uninominale, cea mai bună echipă era tot cea a Partidului Social Democrat și am fi câștigat și în acele condiții. Îi rog pe mehedințeni să ne dea votul lor, să aibă încredere în noi, pentru că numai dacă vom avea o majoritate în Consiliul Județean vom putea să ne punem în practică proiectele de dezvoltare a județului. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru efortul depus în această perioadă și să-i asigur de victoria noastră pe 5 iunie”. a declarat candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

PSD MH CJ (2)

La rândul său, Marius Screciu, candidatul PSD la Primăria Drobeta Turnu Severin, a întărit declarația președintelui PSD Mehedinți și a spus că testul alegerilor locale va confirma încrederea pe care mehedințenii o acordă social-democraților:

„Avem candidați competenți, cu care venim în fața mehedinţenilor. Suntem acum pe primul loc în preferințele alegătorilor din Mehedinți și sunt convins că așa va fi și pe 5 iunie”. a spus Marius Screciu.

Aproximativ 20 de primari din Mehedinți au ținut să fie prezenți astăzi la depunerea listelor de candidați pentru Consiliul Județean, demonstrând încă odată unitatea celei mai puternice formațiuni politice din județ.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top