sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

PSD MEHEDINŢI ÎL SPRIJINĂ PE VICTOR PONTA

PSD Mehedinţi sare în apărarea lui Victor Ponta, despre care spune că „trebuie să își continue misiunea “. Filiala este condusă de Aladin Georgescu, după ce procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru fapte de corupţie pe baronul PSD, Adrian Duicu.

aladin georgescu

PSD Mehedinţi a emis un comunicat de presă la câteva ore după vestea că Victor Ponta este suspect în dosarul lui Dan Şova. Pesediştii din Mehedinţi consideră că premierul, liderul PSD, trebuie să-şi continue misiunea “aceea de a crea prosperitate pentru români și de a susține România pe calea dezvoltării, modernizării și a creșterii economice”.

“Organizația PSD Mehedinți își afirmă întregul suport domnului prim ministru Victor Ponta și consideră că situația actuală are implicații majore pentru stabilitatea și coerența politicii interne, așadar decizia domniei sale de a răspunde în fața Parlamentului, instituție care reprezintă conform principiile democratice și constituționale populația acestei țări, este una corectă. Considerăm că Prim Ministrul Victor Ponta și echipa sa guvernamentală trebuie să își continue misunea, aceea de a crea prosperitate pentru români și de a susține România pe calea dezvoltării, modernizării și a creșterii economice. Acestea sunt marile provocări pentru România în acest moment, iar preocuparea pentru cererea demisiei premierului fără a avea fundamente solide și fără a apela la mecanismele democratice consfințite de legea fundamentală – Constituția – pune în pericol stabilitatea internă și realizarea proiectelor și reformelor aflate în derulare. Susținem independența justiției și implementarea în mod onest a actului de justiție”, a transmis Aladin Georgescu, preşedintele interimar al filialei PSD Mehedinţi.

Premierul Victor Ponta a căpătat vineri, 5 iunie, calitatea de suspect în dosarul lui Dan Şova. Chemat la audieri, Ponta a declarat că doar Parlamentul face politică, nu DNA-ul, astfel că nu va demisiona. Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia primului-ministru Victor Ponta, asumându-şi riscul de a arunca România într-o criză politică şi nu numai. Parlamentul urmează să decidă ridicarea imunităţii premierului, care este şi deputat.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top