marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

RAAN A OBŢINUT O DEROGARE LA EXECUTAREA SILITĂ A MAŞINILOR

RAAN a obţinut o derogare pentru plata datoriei de 1,3 milioane de lei, în contul căreia urmau să fie ridicate maşini şi utilaje ale unităţii.

În urma discuţiilor purtate luni între executorul judecătoresc, avocaţi şi conducerea RAAN, unitatea a obţinut un termen de două luni pentru achitarea datoriei de 1,3 milioane de lei în contul cărora executorul venise luni dimineaţa să pună sechestru pe mai şase autoturisme şi două locomotive.

sediul RAAN„Vă informăm că la cererea unor creditori, reprezentaţi de avocatul Dragoş Dumitraşcu, în data de 3 iunie 2013, Biroul Executor Judecătoresc Cimpu Robert a instituit măsura excutării silite imobiliare – sechestrul asupra autoturismelor din parcul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare şi a două locomotive ale sucursalei Romag Termo, în contul unei datorii de 1,3 milioane de lei, fără să fie pus sigiliu asupra lor. În urma discuţiilor purtate de directorul general al RAAN, domnul Dan Andruşcă, cu reprezentantul creditorilor şi cu executorul judecătoresc, Regia a obţinut o derogare de 60 de zile din partea creditorilor pentru efectuarea plăţii creanţei având drept de folosinţă asupra autoturismelor.”, se arată într-un comunicat de presă remis luni după-amiază de RAAN.

Surse din interiorul RAAN au declarat pentru mhalert.ro că derogarea a fost obţinută, după ce Regia ar fi plătit luni 10 000 lei în contul datoriei de 1,3 milioane de lei.

Situaţia regiei la momentul de faţă este critică. Cei 2700 de angajaţi nu şi-au primit salariile, deşi data când ar fi trebuit să le intre banii pe carduri a fost 25 mai, iar conturile regiei sunt blocate din cauza furnizorilor care au iniţiat acţiuni de poprire. Suma care trebuie achitată pentru salariile restante este de circa 70 de milioane de lei.

Oana Mitu

Citeşte si

http://www.mhalert.ro/executare-silita-la-raan/

http://www.mhalert.ro/sechestru-pe-sediul-regiei-pentru-activitati-nucleare/

loading...


Un Comentariu

  1. De ce d-l Dan Andrusca NU A INDISPONIBILIZAT conturile celor din cauza carora s-a ajuns
    sa nu mai poata fi asigurate materiile prime pe CFR ?!

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top