joi , 4 martie 2021
NEWS ALERT

RAAN ÎNTRERUPE APA CALDĂ. AFLĂ AICI UNDE!

Mai multe locuinţe racordate la reţeaua centralizată de furnizare a agentului termic din Drobeta Turnu Severin rămân fără apă caldă în perioada 17 – 20 iunie, RAAN anunţând că întreruperea este cauzată de o defecţiune la magistrala de transport agent primar.

raan-300x187„Datorită avariei survenite la magistrala de transport agent primar, în zona Hotel Traian (str. Calomfirescu nr.138 – PT20), R.A.A.N. – Sucursala ROMAG TERMO, în calitate de furnizor al energiei termice, anunţă consumatorii din municipiul Drobeta Turnu Severin, domiciliaţi în zona Hotel Traian, delimitată de : str. Avram Iancu – str. Mihai Eminescu – B-dul Tudor Vladimirescu – str. Nicu Cernaianu , că în perioada  17.06.2014÷20.06.2014, se sistează furnizarea apei calde de consum, pentru efectuare lucrări de reparaţii în vederea eliminării în timp cât mai scurt a avariei.”, se arată într-un comunicat remis luni de RAAN.

În perioada în care se vor face lucrările de reparaţie, consumatorii din Drobeta Turnu Severin, care locuiesc în zonele precizate anterior nu vor avea apă caldă. (O.M.)

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top