miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

RAPID BUCUREŞTI – C.S TUNRU SEVERIN 1 – 0 (1 – 0) IONIŢĂ A RĂPUS SEVERINUL

fotbalDeşi au jucat jumătate de oră în superioritate, oaspeţii nu au reuşit să smulgă nici măcar un punct din Giuleşti şi şansele lor se a se salva de la retrogradare sunt tot mai mici.

Poate cu mai multă determinare, fotbaliştii lui „Jerry” Gane ar fi reuşit un rezultat mai bun în Giuleşti, unde gazedele au avut dezavantajul unei arene goale. Dar, din păcate, declaraţiile tehnicianului severinean, alimentate şi de un rezultat mare reuşit în urmă cu câţiva ani la debutul său ca antrenor la debutul pe prima scenă a fotbalului românesc, cu Universitatea Craiova, nu au mai avut efect şi acum. Atunci Universitatea pleca victorioasă din Giuleşti după un neverosimuil 3 – 0, goluri marcate de fraţii Costea. Astăzi doar unul din fraţii Costea, Florin, a fost pe teren, s-a zbătut, dar a reuşit prea puţin.

În faţa unui stadion gol, giuleştenii poate n-ar fi obţinut mai mult, dacă nu ar fi fost ajutaţi şi de severineanul Durimel, care a făcut gafa ce a adus toate cele trei puncte în dreptul rapidiştilor. Asemeni lui Hummels în disputa Dortmund – Real, Durimel a pasat neglijent către prorpiul portar, Ioniţă a interceptat şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 37. A fost singurul gol al unei partide în care oaspeţii nu au reuşit mai mult nici chiar dacă au evoluat 30 de minute cu un om în plus. De altfel Ionel Gane a şi declarat că spera mai mult de la acest joc, în special după ce gazdele au rămas în inferioritate.

„Nu am reuşit să deschidem apărarea adversă în a doua repriză. După acea eliminare am crezut că putem obţine victoria. Nu luăm puncte din deplasare şi sunt supărat, mai sunt puţine etape şi ne va fi greu”, a spus tehnicianul severinean după joc.

Gane ştie că misiunea echipei sale va fi una extrem de dificilă, mai ales că la Severin vor veni Petrolul chiar în etapa următoare, iar echipa severineană mai are de jucat şi cu Steaua. Severinenii rămân pe locul 16 al clasamentului, dar pot fi depăşiţi de ieşeni, dacă echipa lui Sorin Cârţu obţine un rezultat bun acasă cu Braşovul.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top