marți , 20 martie 2018
NEWS ALERT

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE LA SPITALUL JUDEŢEAN MEHEDINŢI, DOINA BORUGĂ A FOST REPUSĂ ÎN FUNCŢIA DE MANAGER

În urma plângerii penale depusă de Doina Borugă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, a emis în cursul zilei de miercuri o dispoziţie prin care a suspendat contractul de management cu firma Tetraedru Medical Consulting până la soluţionarea cauzei penale. Totodată, printr-o altă dispoziţie, Doina Borugă a fost repusă pe funcţia de manager cu titlu interimar.

doina boruga

În dispoziţia semnată de preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu şi avizată de secretarul judeţului se arată că aceasta a fost emisă: „Având în vedere Referatul comun nr. 9239/28.08.2013 al Direcţiei juridice, achiziţii publice, relaţia cu Consiliul Judeţean, Direcţiei Resurse Umane şi Direcţiei Economice prin care din motive obiective se propune suspendarea contractului de management nr. 414/2011 încheiat între Consiliul Judeţean, în calitate de beneficiar, şi SC TETRAEDRU MEDICAL CONSULTING SRL, în calitate de prestator, până la soluţionarea cauzei penale”.

Printr-o altă dispoziţie, Adrian Duicu o readuce pe Doina Borugă în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean Mehedinţi „în vederea asigurării managementului acestei instituţii publice”.

Miercuri dimineaţă, Doina Borugă a depus o plângere penală la Pachetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin pentru fals şi uz de fals împotriva firmei TETRAEDRU MEDICAL CONSULTING SRL, care într-un comunicat de presă a menţionat marţi că Borugă şi-a dat demisia din funcţia de manager.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top