sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

RĂZBOI TOTAL, DAR NUMAI ÎN AFARA TERENULUI LA DISPUTA CRAIOVELOR

PozaCraiova lui Mititelu şi CraiOlguţa au terminat nedecis disputa de la Severin. Războiul a fost doar în afara terenului, între cele două tabere. Pe teren echipele s-au anihilat total, iar spectacolul fotbalistic a fost unul anost.          

Scandal şi tensiune maximă la Severin, după disputa din Liga a II-a dintre Universitatea lui Adrian Mititelu şi echipa Primăriei din Craiova. A fost nevoie de intervenţia scutierilor pentru a calma spiritele, atât în rândul suporterilor, dar şi între conducerile celor două echipe.

Susţinătorii lui Adrian Mititelu şi oficialii CS U Craiova, Pavel Badea şi Silvian Cristescu au fost la un pas să se ia la bătaie şi s-au înjurat ca la uşa cortului. În tot acest timp, peste 1000 de suporteri veniţi de la Craiova înjurau ambele tabere.

Scânteia a fost dată la finalul partidei de antrenorul CS U Craiova, Erik Linkar. Acesta şi-a trimis jucătorii să salute galeria Universităţii Craiova, iar fotbaliştii lui Mititelu au sărit ca arşi. Calmate cu greu pe teren, spiritele s-au încins între conducerile celor două echipe, iar taberele au fost despărţite de jandarmi. Cele două tabere s-au atacat reciproc şi în timpul declaraţiilor de presă. Adrian Mititelu a spus despre echipa primăriei din Craiova că va fi retrasă din campionat, în urma în urma plângerilor făcute de acesta la forurile internaţionale, în timp ce Pavel Badea şi Silvian Cristescu îl acuzau pe Mititelul că a distrus Universitatea Craiova.

Dacă în afara terenului a fost încinsă, pe gazon disputa dintre cele două Craiove a fost anostă şi s-a terminat la egalitate, 0 – 0. În cele 90 de minute de joc cele două echipe nu au avut decât o ocazie mare de a marca, trecută în dreptul echipei lui Mititelu.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top