miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

REACŢIA NICULINEI STOICAN, DUPĂ CE SOŢUL SĂU A FOST CONDAMNAT

Niculina Stoican a declarat miercuri după amiază, în cadrul emisiunii „La Măruţă” că sentinţa magistraţilor a liniştit-o, pentru că ştie că acesta este „Sfârşitul”.

niculina„Este greu, este o perioadă grea a vieţii mele. Nu nu l-a arestat. Soţul meu nu a fost arestat, s-a dus singur, de fapt l-am dus eu şi fiul meu cu maşina. Sunt liniştită pentru că am ajuns la capătul unei poveşti care nu ne aparţine, dar asta este. El este soţul meu şi atunci când ne este greu. Asta este viaţa, ne-a supus unei încercări şi trebuie să-i facem faţă. Speram la altă sentinţă din partea instanţei, dar dacă instanţa a hotărât altfel asta este. Eu trebuie să fac faţă unui copil care este la şcoală. Fiecare în viaţa asta primeşte câte o lecţie. Nu este cea mai grea pedeapsă primită de la viaţă. Noi considerăm că este nevinovat, dar respectăm decizia instanţei”, a spus Niculina Stoican, într-o intervenţie telefonică la ProTv..

Solista de muzică populară, Niculina Stoican se arată optimistă şi hotărâtă să lupte cu viaţa.

„Viaţa trebuie să meargă înainte şi trebuie să luptăm. În viaţa asta este un singur lucru cu care nu ne putem pune: moartea. Ştiu clar că nu am făcut nimic rău. E adevărat că trec printr-un moment greu, dar sunt liniştită pentru că ştiu că este „Sfârşitul”. Mulţumesc bunului Dumnezeu că suntem sănătoşi şi nimic altceva şi voi toţi să vă rugaţi de sănătate”, a încheiat cântăreaţa.

Vasile Stănescu, soţul Niculinei Stoican a fost condamnat la şase ani de închisoare, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top