miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

REAMENAJAREA PĂDURII CRIHALA, SCOASĂ LA LICITAŢIE

Primăria Drobeta Turnu Severin începe luni procedura de achiziţie publică pentru o lucrare de aproximativ un milion de euro, care vizează reabilitarea şi reamenajarea Pădurii Crihala, unde vor fi spaţii de agrement, pistă pentru biciclişti, locuri pentru grătare, dar şi terenuri de tenis, baschet şi handbal.

gherghePotrivit primarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, fondurile în valoare de un milion de euro au fost obţinute prin intermediul unui proiect transfrontalier România-Serbia, de asemenea în Serbia, la Negotin urmând să se amenajeze două spaţii de joacă.

„Luni demarează procedura de achiziţie publică a lucrării de reabilitare şi reamenajare a Pădurii Crihala. Aşteptăm ca cei interesaţi să depună oferta, după care trebuie să mai aşteptăm două luni, aceasta este procedura. Oricum, în această vară, estimez eu că în luna august va începe reamenajarea Pădurii Crihala cu tot ceea ce cuprinde acest proiect. Amenajarea aleilor pietonale, o pistă pentru biciclişti, cuprinde amenajarea unui traseu pentru un trenuleţ care să facă turul Pădurii Crihala. Pe acest circuit vor fi amenajate terenuri de tenis, de baschet, de handbal, spaţii tehnice, duşuri, toalete, un spaţiu pentru role, unul pentru practicat alpinismul, o sală de expoziţie. Sperăm să încropim şi acea mică grădină zoologică împreună cu AJVPS şi bineînţeles că avem spaţii pentru grătare pentru că şi legea ne obligă în acest sens, cu apă curentă şi canalizare.”, a declarat Constantin Gherghe.

PARCUL ROYELOR

Municipalitatea a obţinut şi avizele de mediu necesare demarării lucrărilor astfel că edilul speră ca cel mai târziu, în primăvara anului 2014, Pădurea Crihala să fie o zonă de agrement modernă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top