miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

REGELE ASFALTULUI DIN MEHEDINŢI ARE O AVERE DE INVIDIAT

Regele asfaltului din Mehedinţi, Sorinel Duducea, implicat în dosarul de evaziune fiscală de 2,2 milioane de euro, are o avere impresionantă. Fost director la CNADR Turnu-Severin, Sorinel Duducea, s-a trezit cu 11 milioane de euro din contracte în domeniul infrastructurii încheiate cu administraţia publică locală.

sorinel duducea

Duducea a încasat de la Consiliul Judeţean Mehedinţi şi  Primăria Drobeta Turnu-Severin în ultimii trei ani 4,5 milioane de euro pentru reabilitare de drumuri, prin firma Via Vita Construcţii SRL, firma soţiei sale Manuela Duducea. De asemenea, Via Vita a încasat 7 milioane de euro din contracte pentru reabilitare sau întreţinere drumuri şi infrastructură de la CJMH şi de la Direcţia Regională de Drumuri Craiova 1,9 milioane lei.

Sorinel Duducea are o avere de invidiat. Împreună cu soţia sa, Manuela Duducea, are în proprietate 9 terenuri dintre care trei agricole, 5 intravilane şi unul extravilan. Cinci din cele nouă au fost cumpărate între anii 2008-2010, atunci când contractele cu instituţiile publice mergeau pe bandă rulantă. Aceste contracte au fost încheiate când lucra la Prefectură ca şef al Grupului Suport Tehnic din Prefectura Mehedinţi şi în 2010 prezent ca şi director la Drumuri.

Despre directoarea Violeta Crăciun se ştie că este o apropiată a omului de afaceri Sorinel Duducea. În toamna anului trecut, când Violeta Crăciun a fost instalată în funcţia de director executiv a Finanţelor Publice Mehedinţi s-a speculat faptul că aceasta a primit această funcţie datorită sprijinului oferit de Sorinel Duducea, care a încercat în felul acesta să obţină protecţia afacerilor sale la Finanţe.

Corina Macavei

 

 

loading...


Un Comentariu

  1. Poate sa-i ridice si ep cei de la RAAN

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top