marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE ÎN DROBETA TURNU SEVERIN, PE CALEA TIMIŞOAREI

Precipitaţiile de la începutul săptămânii din Drobeta Turnu Severin, când au căzut peste o sută de litri pe metrul pătrat au rupt o bucată din Drumul Naţional 6, în Drobeta Turnu Severin. Astfel pe Calea Timişoarei sunt retricţii în trafic, pe sensul Drobeta Turnu Severin – Schela Cladovei. Întrucât craterul care s-a format în asfalt este foarte adânc, municipalitatea a dispus efectuarea unei expertize înainte de consolidarea drumului. Lucrările ar putea începe săptămâna viitoare.

calea timisoarei

cale timisoarei 2Terasamentul a fost afectat pe sensul de mers Drobeta Turnu Severin – Orşova şi pentru că structura drumului este afectată, circulaţia autivehiculelor pe ambele benzi a fost oprită. Astfel, în zonă traficul se desfăşoară pe câte o bandă în ambele sensuri şi este supravegheat în permanenţă de poliţiştii locali. Restricţia ar putea dura câteva săptămâni întrucât pentru consolidarea drului este nevoie de o lucrare de amploare. Vicepărimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a declarat pentru mhalert.ro că s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice, înainte de începerea lucrărilor.

 

 

DSCF8694„Avem o echipă care întocmeşte un studiu tehnic pentru că este destul de mare acea groapă şi e dificil să luăm o decizie pe moment urmând ca în funcţie de acest studiu să găsim soluţiile necesare să putem să reluăm circulaţia. Din câte am înţeles la o primă estimare, este vorba despre un zid de sprijin puternic care ar trebui făcut în acea zonă urmând şi alte detalii tehnice pe care le vom avea în momentul terminării studiului. Sperăm ca de săptămâna viitoare să ne apucăm de treabă.”, a declarat Marius Screciu.

Pârâul Craioviţa care se umflă la cantităţi mari de precipitaţii a afectat în timp structura drumului, iar în noaptea de duminică spre luni l-a rupt.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top