luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

REŢINERI ÎN CAZUL SCANDALULUI DE LA DUNĂREA

Trei indivizi au fost reţinuţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi după răfuiala de miercuri seara. Potrivit anchetatorilor, tinerii cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani sunt complici în cazul scandalului de pe terasa unui local de pe bulevardul Revoluţiei, din Drobeta Turnu Severin. Atunci un bărbat a fost înjunghiat în picior şi a ajuns în stare gravă la spital. Agresorul care a fugit de la faţa locului nu a fost încă găsit.

DSCF0421În dosarul de tentativă de omor întocmit de anchetatori în urma scandalului în care un bărbat a fost înjunghiat în picior, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă trei indivizi. Aceştia au participat la altercaţie ca şi complici.

„Avem patru suspecţi care au participat la comiterea faptei. Neamţu Cătălin Cornel este autorul. S-a reţinut tentativă la omor, tulbularea liniştii şi ordinii publice şi portul sau folosirea fără rept de obiecte periculoase în spaţiul public. Ceilalţi trei sunt cercetaţi pentru complicitate la tentativă la omor. S-a luat măsura reţinerii faţă de cei trei complici. Faţă de autor nu s-a putut lua măsura pentru că s-a sustras, a fugit.”, a declarat, Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Cei trei complici reţinuţi au vârste de 26, 27 şi 29 de ani şi vor fi prezentaţi vineri, Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă. Procurorii cer şi arestarea în lipsă a agresorului. Din ancheta desfăşurată de anchetatori reiese că iniţial, între agresor şi victimă a început o altercaţie, pe terasa unui local de pe Bulevardul Revoluţiei, ulterior fiind chemaţi şi cei trei complici.

“Iniţial a fost un conflict spontan între autor şi partea vătămată. Se pare că se cunoşteau, sunt din zona schimbătorilor de valută şi în urma unui schimb de replici autorul a început să-l lovească şi a strigat şi la ceilalţi trei care iniţial rămăseseră în maşină. Ceilalţi trei şi-au oferit serviciile.”, a mai spus, procurorul Cercel.

Martorii la incidentul care s-a produs miercuri seara, au declarat că în timp ce victima se afla la o masă pe terasa localului, agresorul a mers la el cerându-i suma de o sută de lei.

Când bărbatul a refuzat să îi dea banii, la masă au fost chemaţi şi ceilalţi apropiaţi ai agresorului, care l-au lovit pe acesta.

În cele din urmă, victima a fost înjunghiată cu un cuţit în picior, după care agresorul a fugit. Potrivit medicilor din cadrul Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, bărbatul care a fost înjunghiat în coapsa stângă are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top