vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

REVELION IN STRADA LA TURNU SEVERIN: MUZICA POPULARA SI FOC DE ARTIFICII

Severinenii care vor să petreacă Revelionul în stradă pot să vină pe strada Crişan din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde Primăria oraşului şi Casa Municipală de Cultură au pregătit o serie de surprize pentru această noapte specială.

revelion severin

Din programul artistic nu vor lipsi îndrăgiţii interpreţi de muzică populară ai Mehedinţiului. Startul distracţiei de dă la ora 21,00, când pe scena amenajată pe strada Crişan va urca Ansamblul Danubius cu soliştii Angela Magheru, Alina Moţi Drăghia, Ileana Mustăcel, Irina Zoican, Ionela Bădălan, Claudia Catană. Iubitorii muzicii populare vor putea încinge o horă până la ora 12,00 pe acordurile orchestrei conduse de Aurel Blondea, cu soliştii Sanda Argint, Beatrice Băndoiu, Claudia Torop şi Emil Badea.

La ora 12,00, Primăria Turnu Severin a pregătit severinenilor un frumos foc de artificii. Cum vremea se anunţă deosebit de geroasă, cei care vor veni pe strada Crişan se pot încălzi cu un pahar de vin fiert de la chioşcurile deschise în zonă.

Imediat cum vom păşi în Noul An, pe scenă va urca New Quartet, o trupă din Serbia, din repertoriul căreia nu lipsesc melodii clasice de jazz, evergreens şi până la coveruri ale anilor recenţi.

New Quartet este o trupa din republica Serbia. Repertoriul trupei merge de la melodii clasice de jazz, evergreens si pana la coveruri ale anilor recenti.

Corina Macavei

 

PROGRAM REVELION 2015

 

ORA 21.00 – 24.00            Program folcloric

Ansamblul DANUBIUS cu solistii:

ANGELA MAGHERU

ALINA MOTI DRAGHIA

ILEANA MUSTACEL

IRINA ZOICAN

IONELA BADALAN

CLAUDIA CATANA

 

 

Orchestra AUREL BLONDEA cu solistii:

SANDA ARGINT

BEATRICE BANDOIU

CLAUDIA TOROP

EMIL BADEA

 

ORA 24.00                           FOCURI DE ARTIFICII

 

ORA 24.15 – 01.20                        Program muzica usoara

NEW QUARTET

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top