joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

ROMÂNCA UCISĂ ÎN ITALIA VA FI ADUSĂ ÎN ŢARĂ PE CHELTUIALA PRIMĂRIEI TURNU SEVERIN

Sanda Manta, soacra Cristinei Zamfir, românca ucisă în Italia de un criminal în serie, a venit miercuri la Primăria Drobeta Turnu Severin, pentru a cere ajutor autorităţilor locale în asigurarea transportului acesteia în ţară.

femeia

Familia soţului Cristinei Zamfir din Drobeta Turnu Severin este mult prea sărcaă pentru a putea suporta costul transportului trupului neînsufleţit în ţară. Cu siguranţă, suma necesară depăşeşte 1000 de euro, ceea ce pentru familia înseamnă o avere.

Cererea formulată de Sanda Manta, soacra Cristinei Zamfir, urmează să fie aprobată de consilierii locali în cadrul unei şedinţe extraordinare. Biata femeie se teme că fiul său, de supărare, să nu-şi ia viaţa. „Mi-e frică că dacă s-a întâmplat cu nora ce s-a întâmplat să nu facă ceva băiatul meu, să nu-şi ia viaţa. Fetiţa se duce la uşă şi strigă întruna mamă”, spunea cu lacrimi în ochi Sanda Manta.

Primarul Severinului, Constantin Gherghe, a declarat că va ajuta familia şi cu tot ceea ce este necesar pentru înmormântare şi, de asemenea, cu un loc de veci.

„Este firesc ca în urma acestei nenorociri să nu ne rugăm la altcineva să ne ajute, o să convocăm o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, conform ofertelor firmelor specializate de transport în acest sens, o să aprobăm de la Consiliul Local o sumă de la buget, astfel încât să aducem trupul neînsufleţit în ţară. O să-i acordăm şi un ajutor de înmormântare, dacă s-a întâmplat această dramă trebuie să-i ajutăm pe aceşti oameni necăjiţi. Nu putem sta indiferenţi indiferent cine ar fi, nu este o atitudine populistă, este cred eu un gest firesc, umanitar pe care orice autoritate locală ar trebui să-l facă. Am mai avut două cazuri aproape similare şi în acele cazuri ne-am implicat şi am adus trupurile neînsufleţite în România, trebuie să o facem şi de această dată, să dea Dumnezeu să nu ne mai confruntăm cu asemenea drame”, a spus edilul şef.

Primarul şi-a arătat mâhnirea faţă de informaţiile apărute în presă cum că românca ucisă în Italia ar fi fost prostituată întrucât familia acesteia susţine că aceasta împreună cu soţul ei lucrau într-un restaurant.

„Este păcat că se vehiculează asemenea idei, aveţi aici familia care ştie care este situaţia, din nefericire, s-a preluat această ştire fără să se verifice situaţia reală, este păcat că noi românii ne denigrăm pe noi românii”, a mai spus primarul Constantin Gherghe.

 

Autorităţile italiene suspectează că femeia, identificată drept Andreea Cristina Zamfir, a fost victima unui criminal în serie, în contextul în care au fost găsite similitudini cu alte şase cazuri de agresiuni sexuale sau crime. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită crucificată, luni, la periferia Florenţei, cu urme de tortură.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top