sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

S-A TREZIT CU MAŞINA LOVITĂ ÎN TIMP CE PETRECEREA ÎNTR-UN RESTAURANT DIN TURNU SEVERIN

Ghinion teribil pentru un severinean care sâmbătă seară petrecea într-un restaurant din zona „Carpaţi” a municipiului Drobeta Turnu Severin, cu ocazia unui botez. Autoturismul său, parcat regulamentar pe I.C. Brătianu, a fost lovit de un şofer beat criţă.

accident

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 20,30 pe strada I.C. Brătianu din municipiul Drobeta Turnu Severin. Proprietarul autoturismului lovit venise la o petrecere organizată cu ocazia unui botez când la un moment dat a auzit un zgomot puternic în stradă.

Un şofer beat criţă, care nu a mai avut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens şi s-a oprit în trotuar, nu înainte de a lovi maşina parcată regulamentar.

accident 1

La faţa locului, a fost solicitat un echipaj de poliţie, care urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Cât priveşte conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, acesta  a fost condus la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi pentru recoltarea de probe biologice.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top