marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

DOISPREZECE PERSOANE REŢINUTE ÎN DOSARUL DE EVAZIUNE FISCALĂ. MICŞONIU LĂSAT ÎN LIBERTATE

Doisprezece persoane între care mai mulţi oameni de afaceri mehedinţeni au fost reţinute joi seara, în urma audierii celor 38 de persoane ridicate după percheziţiile de joi dimineaţa pentru acuzaţii de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, audierile continuând la sediul DIICOT Mehedinţi.

micsoniu DIICOTÎntre cele douăsprezece persoane care au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore se află oamenii de afaceri din Mehedinţi: Constantin Apostol (S.C. TANDREŢE  IMPEX SRL), Tiberiu Giuca (S.C. BUILDING EXIM SRL), Dan Bălănoiu (S.C. VULTURUL PLEŞUV COM SRL), dar şi  Nicu Popescu din Motru (jud. Gorj).

De asemenea în cursul serii de joi a fost audiat şi omul de afaceri Constantin Bădescu, dar care a fost lăsat în libertate.

În urma percheziţiilor de joi dimineaţa a fost ridicat şi avocatul lui Constantin Bădescu şi al mai multor romi din Strehaia cercetaţi în dosar, Sorin Crudiu, dar, de asemenea a fost lăsat în liberate.

Audierile continuă la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul DIICOT Mehedinţi. Şeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, Nicolae Micşoniu şi soţia sa, ridicaţi joi dimineaţa de la locuinţa lor din Drobeta Turnu Severin au fost aduşi la audieri aproape de miezul nopţii. Cei doi au fost lăsaţi în lobertate de procurorii DIICOT. „Întrebat în ce calitate a fost audiat în acest dora, Nicolae Micşoniu a avut un răspuns pe măsura tupeului de care dă dovadă în fiecare zi de când se află la conducerea Poliţiei Locale: „Când o să aflu bă, în ce calitate am fost audiat o să-ţi spun şi ţie!”

În orice ţară civilizată, în momentul în care un şef de poliţie este săltat de acasă de mascaţi şi procurori urmează inevitabil DEMISIA. Însă ne exprimăm în doiala că la tupeul  pe care îl afişează, acest individ s-a gândit vreo clipă la o demisie de ONOARE!

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top