miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ŞASE ELEVI DIN MEHEDINŢI AU MEDIA 10 LA EVALUARE NAŢIONALĂ

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat lista rezultatelor obţinute de absolvenţii clasei a VIII-a în urma examenului de Evaluare Naţională 2013. La Drobeta Turnu Severin, şase  elevi au obţinut media generală 10, cu care vor intra la liceu.

colegiul national traian 1

În judeţul Mehedinţi ierarhia nu oferă surprize. Sunt şase medii de 10 şi majoritatea dintre „decari” provin de la şcolile care îşi adjudecă prin tradiţie, an de an, primele locuri ale clasamentului, Colegiul Naţional Traian şi Colegiul Naţional Gheorghe Ţiţeica.

În acest an, cinci fete şi un singur băiat conduc clasamentul judeţean. Ei au obţinut media maximă la admiterea în liceu.

Media de admitere la liceu este medie aritmetică dintre media notelor de la Evaluarea naţională şi media generală a anilor de gimnaziu

Aşadar, cei şase elevi de nota 10  judeţul Mehedinţi sunt următorii:

În ziua de vineri, 5 iulie 2013, pe site-ul admitere.edu.ro s-a afişat lista candidaţilor ordonată descrescător în funcţie de mediile de admitere la nivelul judeţului Mehedinţi.

Astfel, absolvenţii vor şti cu precizie pe ce loc se situează în ierarhia judeţeană şi vor putea completa mai uşor opţiunile, în perioada 5 – 9 iulie, pe fişa de admitere.

Conform calendarului de admitere la liceu, absolvenţii vor fi repartizaţi computerizat pe 16 iulie, iar pe 17 iulie listele cu absolvenţii repartizaţi vor fi afişate la şcolile unde elevii au învăţat şi la liceele unde au fost repartizaţi.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top