joi , 28 mai 2020
NEWS ALERT

ŞASE MAŞINI AVARIATE PE POLEI ÎN DROBETA TURNU SEVERIN. ADMINISTRATORUL DRUMURILOR A PRIMIT TREI AMENZI

Dimineaţa de 13 ianuarie a fost cu ghinion pentru şase şoferi din Drobeta Turnu Severin. Cum drumurile din Drobeta Turnu Severin au fost acoperite cu polei, s-au produs trei accidente rutiere în care şase maşinile au fost avariate. Poliţiştii au întocmit procese verbale şi au sancţionat administratorul drumurilor din oraş cu câte 2200 lei pentru fiecare incident rutier. Pe Serpentina Roşiori, o maşină s-a răsturnat, o alta a derapat şi a ieşit în decor, iar pe Splaiul Mihai Viteazu, la intersecţia cu I.C Brătianu, s-a produs un accident în lanţ.

accidente polei (1)

Puţin după ora 8, la 112, mai mulţi şoferi au anunţat că au fost implicaţi în accidente de circulaţie. Pe Serpentina Roşiori, conducătoarea auto a unei maşini a derapat din cauza poleiului, a accţionat sistemul de frânare după care s-a răsturnat în decor. Din fericire, femeia a reuşit să iasă din maşină şi nu s-a rănit. Câteva minute mai târziu, o altă şoferiţă a derapat şi s-a oprit în afara părţii carosabile, tot pe Serpentina Roşiori. A stăpânit însă maşina mult mai bine pe drumul acoperit cu polei.

La sediul Poliţiei Drobeta Turnu Severin în câteva zeci de minute, alţi şoferi au mers să dea declaraţii cu privire la incidentele în care şi-au avariat maşinile. La intersecţia străzii I.C. Brătianu cu Splaiul Mihai Viteazu, trei maşini au fost implicate într-un accident în lanţ, produs tot pe fondul poleiului.

Toţi conducătorii auto au fost revoltaţi de faptul că deşi pe străzi se formase gheaţă, drumarii nu interveniseră cu material antiderapant. Maşinile operatorului de deszăpezire au ieşit să împrăştie nisip abia după ce s-au produs accidentele.

accidente polei

„În această dimineaţă, pe fondul drumului public acoperit cu polei, s-au produs trei accidente de circulaţie în care au fost implicate şase autoturisme. Administratorul drumului public va fi sancţionat cu 21 de puncte amendă în valoare de 2205 lei, pentru că nu a luat măsurile necesare asupra drumului public pe timp de iarnă. Sunt trei evenimente distincte, se vor întocmi trei procese verbale distincte.”, a declarat comisar şef Gheorghe Ghilicică, şeful Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin.

Pe fondul carosabilului acoperit cu polei, şoferii sunt sfătuiţi să păstreze distanţa faţă de autoturismul din faţă, astfel încât să poată opri în condiţii de siguranţă, să folosească frâna de motor şi mai puţin sistemul de frânare şi să circule cu viteză redusă.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top