miercuri , 25 noiembrie 2020
NEWS ALERT

SCANDAL CĂ A SPART PERETELE BLOCULUI

Scandal şi nemulţumiri la Drobeta-Turnu-Severin. Mai mulţi locatari ai unui bloc din oraş au reclamat nemulţumiţi faptul că o vecină a spart un perete peretele lateral al blocului în care locuiesc. Omaenii spun că acesta este cel de-al doilea perete al acestui imobil spart de către locatara respectivă şi că ar fi afectată structura de rezistenţă a blocului, care a început să crape.

scandal

Locatarii spun că este pentru a treia oară când vecina lor face modificări la imobil. După ce a spart peretele din dreptul terasei, a pătruns în subsolul blocului din una din camere, iar acum a primit autorizaţie să spargă un alt perete de rezistebnţă din strctura imobilului. Oamenii nu înţeleg de ce a primit autorizaţie de la primărie, în condiţiile în care inspecţia în construcţii consideră ilegale modificările.

Proprietara care a spart peretele este o moldoveancă stabilită la Drobeta-Turnu-Severin şi devenită femeie de afaceri. Ea spune că are autorizaţie pentru toate modificările făcute. Femeia este acuzată şi de faptul c ar avea un depozit de artificii la subsolul blocului, aspect pe care de asemenea îl neagă,

La locul scandalului au venit şi poliţiştii locali invitaţi de reclamanţi, care au plecat, fără să dea explicaţii. Oamenii spun că vor continua cu reclamaţiile la IGSIC.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top