miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SCANDAL SEXUAL CU FINAL TRAGIC. PRIMARUL DIN BAIA DE ARAMĂ, AUDIAT ÎN ACEST CAZ

Polițiștii și procurorii din Gorj au deschis o anchetă după ce la sfârșitul lunii aprilie o tânără în vârstă de 25 de ani și-a pierdut viața într-un accident de circulație cumplit, anchetatorii stabilind că aceasta se întorcea de la o petrecere din cmuna Peștișani unde ar fi fost prezent și primarul din Baia de Aramă, Rafael Dunărințu. Surse citate de presa din Gorj arată că înainte de accidentul în care și-a pierdut viața, tânăra l-ar fi filmat pe primarul din Baia de Aramă în ipostaze indecente, după care ar fi fugit aproape dezbrăcată cu imaginile, de teamă ca acestea să nu îi fie șterse.

rafael-dunarintu-primar-baia-aramaGorj-domino.ro scrie că tânăra ar fi fost chemată la petrecerea respectivă de către un polițist, iar acolo s-ar fi întâlnit cu primarul din Baia de Aramă, Rafael Dunărințu.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă pe baza unor probe găsite la locul accidentului și pe baza declarațiilor unor martori, astfel că ceea ce ar fi putut părea un accident banal, este acum deosebit de suspect. Publicația citată anterior arată că edilul din Baia de Aramă a fost audiat în acest caz.

Dorj-domino scrie că în locul numit Dealul Manii, la intrarea în Peștișani, tânăra a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un copac, iar de acolo a ricoșat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, și a decedat pe loc.Suspect este modul în care a murit tânăra, în condițiile în care se pare că autoturismul său ar fi fost urmărit de un altul, un SUV negru, înainte ca tânăra să piardă controlul volanului.

Un localnic, prima persoană care a ajuns la locul accidentului, le-a povestit polițiștilor că, în momentul în care a auzit zgomotul produs de impactul autoturismului cu stâlpul, când a ieșit din casă a văzut un SUV de culoare neagră,înmatriculat în județul Timiș, care a întors și a demarat în trombă.

Anchetatorii vor să afle ce implicare are primarul din Baia de Aramă în această poveste, l-au chemat la audieri și i-au arătat chiar imaginile surprinse de tânără.

Primarul Rafael Dunărințu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top