marți , 19 februarie 2019
NEWS ALERT

SCANDAL SI AMENINTARI CU CUTITUL IN TARGUL DE MASINI DIN SEVERIN

A fost scandal luni dupa-amiaza, in Drobeta Turnu Severin. Un barbat cu dubla cetatenie, romano- americana a mers in targul de masini de pe bulevardul Nicolae Iorga si in timp ce discuta cu un alt barbat din Drobeta Turnu Severin despre vanzarea unui autoturism, intre cei doi a pornit o altercatie. De la injuraturi pana la amenintari nu a fost decat un pas. Speriat ca ar putea fi ranit cu briceagul pe care l-a scos americanul, barbatul din Severin a chemat politia.
Cetateanul in varsta de 58 de ani care locuieste in Orsova, dar are domiciliul in America, venise in targul de masini cu gandul sa negocieze cumpararea unui autoturism. Se pare insa ca era pus pe scandal si chiar avea la el un intreg arsenal de arme albe cu care sa ameninte. Asa a si facut. De la discutiile despre masina s-a ajuns la amenintari la adresa barbatului in varsta de 44 de ani, din Drobeta Turnu Severin. In momentul in care individul a scos un cutit si a inceput sa ameninte ca il va taia, omul a chemat politia. Ajunsi la fata locului, politistii i-au facut o perchezitie celui pus pe scandal in plina strada.

In urma perchezitiei corporale, asupra cetateanului american s-au gasit un box, in electrosoc, un briceag cutit, un telescop metalic si un spray cu substante iritante. In urma scandalului, politistii au intocmit dosar penal pe numele cetateanului american pentru amenintare si port sau folosire de obiecte periculoase. Cazul a fost predat Serviciului de Imigrari.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top