miercuri , 25 noiembrie 2020
NEWS ALERT

SE APROPIE CEL MAI MARE EVENIMENT AL BICILIȘTILOR DIN DROBETA TURNU SEVERIN: SKIRT BIKE 2017, PE 25 IUNIE, DE ZIUA IEI

Anul acesta, promenada pe biciclete decorate cu flori, a doamnelor și domnișoarelor îmbrăcate în fuste, Skirt Bike, are loc în data de 25 iunie, organizatorii stabilind și un dress code – ia românească, întrucât evenimentul se desfăşoară de Ziua iei.

bicicleteDefilarea pe străzile din Drobeta Turnu Severin, se va desfășura duminică, 25 iunie 2017, la ora 16:00, punctul de întâlnire fiind Fântâna Cinetică din fața teatrului Theodor Costescu, de unde se va pleca  pe principalele artere rutiere ale orașului.

Potrivit organizatorului, Marilena Antonescu, la fel ca în fiecare an, la start, biciclistele vor primi flori, bilete de tombolă și diverse accesorii utile defilării.

„Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta ia romaneasca este o piesa obligatorie in tinuta de pedalat. Pentru ca pe 24 iunie sarbatorim ziua iei, pe 25 vom pedala mandre de acest vesmant romanesc. Ca de obicei vom premia cea mai interesantă ținută așa că, do your best!”, arată organizatorul.
La finalul promenadei, care va fi în zona scenei din pădurea Crihala, vor avea loc extrageri de premii, multe surprize , DJ party și concert live. Unul dintre premii este oferit de Iulia Martinescu, mai exact, o ie, produsă în atelierul său.

SkirtBike™ este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.
SkirtBike™, inițiat în anul 2010, este singurul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor, la care doamnele și domnișoarele își etalează feminitatea, exprimându-se în stilul lor unic și cochet.
Obiectivul principal al acestui proiect este organizarea unei frumoase defilări pe bicicletă la care vor fi prezente doamne și domnișoare care vor pedala în ținute șic.
Organizatorii acestui eveniment își propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viață, în transportul lor de zi cu zi și să înțeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricționează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte, fără a-și pierde feminitatea.
În Drobeta Turnu Severin, SkirtBike™ este  organizat de Asociația CYCLOMANIACS în parteneriat cu Primăria Drobeta Turnu Severin si Consiliul Judetean Mehedinti. In fiecare an atrage sute de participanţi.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top