miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

SE DĂ STARTUL LA DISTRACŢIE. SEVERINENII SUNT INVITAŢI DE PRIMĂRIE PE STRADA CRIŞAN

Severinenii sunt aşteptaţi începând cu ora 15,00 pe strada Crişan pentru a participa la un spectacol de muzică populară, dar şi pentru a servi o porţie din tradiţionala fasole românească.

marius screciu 1De buna organizare a manifestării s-a ocupat , ca în fiecare an, Primăria Drobeta Turnu Severin. Edilii se aşteaptă ca severinenii să vină şi de această dată în număr mare pentru a ciocni împreună un pahar de vin fiert.

“Este o zi deosebită pentru noi ca români, ziua în care s-a făurit România Mare, ziua în care ne-am definit ca naţie şi ca popor. Astăzi ne-a ajutat şi vremea, foarte multă lume a venit să sărbătorească şi ce am observat, când am plecat de acasă, faţă de alţi ani foarte multe steaguri arborate la case, un gest deosebit al severinenilor”

a spus viceprimarul Severinului, Marius Screciu.

Pe scena amenajată pe strada Crişan vor susţine concerte de muzică populară Şcoala Populară de Artă şi Ansamblul Danubius al Centrului Cultural Nichita Stănescu din Mehedinţi.

La ora 18.00  va avea loc şi un concert de muzică populară susţinut de îndrăgiţii interpreţi mehedinţeni Irina Zoican, Ionuţ Tudorescu, Liliana Bunceanu, Nina Predescu.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top