luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

ŞEDINŢĂ CU SCANDAL LA CJ MEHEDINTI: UN CONSILIER A LEŞINAT

Gheorghiţa Floari, consilieri judeţean din partea PP-DD a ajuns la spital marţi, după ce a leşinat în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean în care s-a votat excluderea sa.

floari

Consilierului judeţean Floari Gheorghiţa i s-a făcut rău chiar în timp ce colegii consilieri îşi exprimau votul secret cu privire la excluderea sa din forul judeţean. Ambulanţa a fost chemată în sala de şedinţe a Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, femeia a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportată la Spitalul din Droebta Turnu Severin.

Medicul Aurora Grămescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a declarat, după ce a consultat-o pe femeie că parametrii vitali funcţionează normal, iar leşinul a survenit pe fondul stresului.

„Etse o stare lipotimică. Va fi transportată la Spital pentru îngrijiri medicale.”, a mai spus Grămescu.

După ce a fost transportată la spital, votul consilierilor a continuat, fără ca şedinţa să fie suspendată, iar consilierul Floari a fost exclusă împotriva sa fiind 18  voturi, din cele 24 exprimate.

floari (1)

Gheorghiţa Floari a fost exclusă în baza unui proiect întocmit după ce fostul preşedinte al Organizaţiei PPDD Mehedinţi, Ion Mihart a semnat o hotărâre de excludere din partid a consilierului Floari. Adresa care a făcut obiectul proiectului de excludere a acesteia a fost înregistrată la Consiliul Judeţean Mehedinţi în data de 31.10.2012, adică în urmă cu şase luni şi a fost luată în considerare în cadrul şedinţei de marţi, 30 aprilie.

În apărarea sa, Gheorghiţa Floari a prezentat o adreă emisă de Secretariatul General al PP-DD, în care se arată clar că aceasta este în continuare preşedinte al Organizaţiei Mehedinţi a PP-DD, cu drepturi şi obligaţii depline.

 

Tot în cadrul şedinţei de marţi a fost exclus din rândul consilierilor judeţeni Alin Nicolicea, din partea UNPR, în urma unui proiect de hotărâre iniţiat de consilierul judeţean PNL, Ecaterina Tuţu. Aceasta a susţinut în proiect că Aqlin Nicolicea este incompatibil, fiind consilier judeţean şi totodată director la Televiziunea Galaxy din Drobeta Turnu Severin.

Oana Mitu

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top