luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

ŞEDINŢĂ DE CONSILIU LOCAL. VEZI AICI PROIECTELE DE PE ORDINEA DE ZI

Consilierii locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin se întrunesc luni după-amiază, începând cu ora 14.00,  în şedinţa ordinară a lunii aprilie, pe ordinea de zi urmând să fie dezbătute 37 de puncte.

PRIMARIA DTS

Se va aproba lista persoanelor care au acces la locuinţe ANL, se va modifica lista locurilor de parcare pentru taximetre în Drobeta Turnu Severin şi nu în ultimul rând se va dezbate proiectul privind atribuirea denumirii de „Piaţa Drapelului”, locului public din faţa Insptituţiei Prefectului şi stabilirea regulilor speciale pentru manifestările în zona adiacentă Palatului Administrativ.  Proiectul din urmă se află la numărul 27 şi este unul controversat, iniţiatorul, primarul Constantin Gherghe fiind acuzat de democrat-liberali şi liderii de sindicat că îşi propune să interzică protestele în faţa instituţiilor publice din Palatul Administrativ, fapt ce contravine libertăţii de exprimare a celor care vor să atragă atenţia autorităţilor.

Lista completă a proiectelor de pe ordinea de zi de astăzi o puteţi viziona la adresa http://www.primariadrobeta.ro/images/primaria/dispozitii/130429.pdf

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top