miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

SEDIUL PPDD MEHEDINŢI A FOST SPART

Sediul Partidului Poporului Dan Diaconescu Mehedinţi, din Drobeta Turnu Severin a fost spart, din interior lipsind o sumă de bani şi un calculator în care se afla baza de date a organizaţiilor PPDD din judeţ. Poliţiştii au deschis o anchetă.

ppdd

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon a declarat marţi că poliţia a fost sesizată de spargere marţi dimineaţa, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz. „În jurul orei 9 am fost sesizaţi de reprezentanţii formaţiunii politice că în momentul în care s-au prezentat  la sediul formaţiunii au găsit uşa sediuforţată. Din interior a sesizat faptul că a dispărut aparatură electronică, un laptop. S-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetări la faţa locului. Au fost ridicate urme papilare şi urmează să se stabilească un cerc de suspecţi şi tragerea la răspundere a persoanei vinovate”, a precizat Lohon. Nicolae Lohon a mai precizat că nicio altă încăpere din imobilul cu două etaje, în care se află sediul partidului nu a fost spartă.

Preşedintele Filialei Mehedinţi a PPDD  a lăsat să se înţeleagă că cei care au intrat cu forţa în sediu au vizat baza de date care se afla în calculatorul furat, precizând totodată că a dispărut şi suma de aproximativ 200 de lei, bani strânşi vineri din cotizaţiile membrilor. „La prima vedere după ce am evaluat ceea ce s-a întâmplat, am constatat că lipseşte calculatorul. Nu însă apartatul în sine ne deranjează ci baza de date care se afla în acel calculator. Sunt toate informaţiile stocate. O parte din ele noi le-am luat pe stick, dar nu le-am putut transfera pe toate. Am stat de vorbă cu directorul, noi suntem chiriaşi aici, am întrebat ce s-a întâmplat. Ultima dată noi am fost aici vineri la ora 14, de atunci n-a mai intrat nimeni în sediul partidului. Am mers şi sus şi am constatat că pe la acoperişul clădirii s-a intrat în incintă.  În sediul partidului se află un dulap care este asigurat cu lacăt, a fost spart, l-am găsit pe jos. N-am putut să vedem dacă lipseşte ceva din acel dulap, decât aşa, la prima vedere, o mică sumă de bani care rămăsese din cotizaţiile de vineri. Nu a fost o întâmplare, sper ca poliţia să stabilească dacă am dreptate sau nu am dreptate. Îmi pun întrebarea dacă hoţii aştia au vrut să fure, aveau calculatoare şi la etajul al II-lea, puteau să intre şi să vadă, pot să ia ceva de acolo? Pot să valorific sau nu pot să valorific. Toate datele membrilor noştri sunt acolo, începând de la CNP-uri, adeziunile care sunt în baza de date a calculatorului”, a relatat Floari.

Preşedintele PPDD Mehedinţi a mai spus că în prezent se află în mai multe procese atât cu Consiliul Judeţean Mehedinţi, gheroghitaconducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi, dar şi fosta conducere a Filialei Mehedinţi a PPDD.
Filiala PPDD Mehedinţi are sediul într-un imobil, pe strada Traian din Drobeta Turnu Severin, pentru care plăteşte o chirie lunară de 1000 de lei. Gheorghiţa Floari a fost exclusă din funcţia de consilier judeţean al  Consiliul Judeţean Mehedinţi în şedinţa din data de 30 aprilie, în baza unui proiect întocmit de fostul preşedinte al Organizaţiei PPDD Mehedinţi, Ion Mihart care a semnat o hotărâre de excludere din partid a consilierului Floari. Adresa care a făcut obiectul proiectului de excludere a acesteia a fost înregistrată la Consiliul Judeţean Mehedinţi în data de 31.10.2012, adică în urmă cu şase luni de la data la care a fost luată în considerare de consilierii judeţeni. În apărarea sa, în 30 aprilie, Gheorghiţa Floari a prezentat o adresă emisă de Secretariatul General al PP-DD, în care se arăta că aceasta este în continuare preşedinte al Organizaţiei Mehedinţi a PP-DD, cu drepturi şi obligaţii depline.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top