miercuri , 20 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ŞEFA PARCHETULUI DIN ORŞOVA A FOST LĂSATĂ ÎN LIBERTATE

Procurorul Carmen Sîrboiu și polițiștii Ionuț Fișter, șef al Formațiunii Rutiere din Cadrul Poliției municipiului Orșova și comisarul șef Ion Ianoși, au fost eliberați în cursul acestei seri.

proc

Astăzi, Sîrboiu Carmen, Ianoşi Ion, Fişter Ionuţ, oamenii de afaceri Duducea Viorel-Sorinel şi Popescu Constantin au fost prezentaţi la Curtea de Apel București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comisarul şef Ion Ianoşi, şeful serviciului de investigare a fraudelor din cadrul IPJ Mehedinţi este acuzat de comiterea a două infracţiuni de luare de mită, iar subofiţerul Ionuţ Fişter este cercetat  pentru infracţiunile de luare de mită, abuz în serviciu în scopul obţinerii, pentru altul de foloase necuvenite, două infracţiuni de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

În cazul procurorului Carmen Sîrboiu şi a celor doi poliţişti, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au dispus cercetarea acestora în stare de libertate.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top