luni , 18 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ŞEFUL DE POST DE POLIŢIE ŞI SOŢIA PRIMARULUI DIN GOGOŞU AU RĂMAS FĂRĂ ANVELOPE LA AUTOTURISMELE PERSONALE

gogosuPoliţiştii au demarat o anchetă după ce în noaptea de miercuri spre joi anvelopele mai multor autoturisme de pe raza localităţii mehedinţene Gogoşu au fost tăiate, printre acestea numărându-se şi maşina personală a şefului de post de poliţie din comună.

Joi dimineaţa, proprietarii mai multor autoturisme din Gogoşu au avut surpriza neplăcută să-şi găsească maşinile vandalizate, în sensul că anvelopele erau tăiate. Printre acestea se numără autoturismul personal al şefului de post de poliţie din comuna Gogoşu, maşina soţiei primarului, Codruţa Rogoveanu, a Consiliului Local Gogoşu şi a unui consilier local.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Roxana Vişan, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autorul acestor fapte este un tânăr din Gogoşu, în vârstă de 24 de ani, care printre altele a spart şi geamurile locuinţei unchiului său.

La această oră, tânărul este audiat de poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, oamenii legii urmând să stabilească mobilul faptelor sale. Cert este până acum că în total a vandalizat şase autoturisme.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top