marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PRECIZARE: ŞEFUL IPJ MEHEDINŢI ARE POSTATE DECLARAŢIILE DE AVERE PE 2012 ŞI 2013

646x4041În virtutea unei corecte informări a cititorilor noştri, dar şi pentru corectitudine faţă de şeful IPJ Mehedinţi, şi mai ales pentru că de fiecare dată în demersurile noastre jurnalistice am pus mai presus de orice ADEVĂRUL şi numai ADEVĂRUL, facem precizarea că declaraţia de avere a acestuia era postată pe site-ul Poliţiei Române, pe care noi nu am găsit-o aseară, deşi am căutat de mai multe ori.

În urma articolului apărut pe site-ul MH Alert, în care făceam referire la faptul că Ştefan Ponea, şeful IPJ Mehedinţi nu a postat declaraţiile de avere pentru 2012 şi 2013, în această dimineaţă, am fost contactaţi de unul dintre purtătorii de cuvânt ai IPJ Mehedinţi, care a precizat că am dezinformat, prin afirmaţia că Ştefan Ponea nu are postată declaraţia de avere. Pentru lămurirea acestui aspect am primit şi un link la care ar fi postată această declaraţie de avere, unde am găsit într-adevăr documentul, care îl priveşte pe şeful IPJ Mehedinţi.

Numele sub care a fost postată declaraţia m-a indus în eroare

În acest context, Mihai Bădescu, semnatarul acestui articol îmi fac mea culpa cu privire la situaţia creată, dar fac precizarea, foarte importantă că, aseară la scrierea articolului în care Ştefan Ponea era acuzat, în urma căutării de mai multe ori pe site-ul Poliţiei Române, nu am reuşit să găsesc acest document. Şi în cursul acestei zile, în urma mai multor căutări după numele Ponea Constantin Ştefan sau Ştefan Ponea, rezultatul a fost negativ, lucru pe care îl şi pot demonstra. Abia în urma căutării după numele Ponea Constantin, rezultatul căutării a fost pozitiv. Iată şi link-ul unde am găsit această postare, pus la dispoziţie de reprezentanţii IPJ Mehedinţi: http://www.politiaromana.ro/declaratii2013/ MH/PONEACONSTANTIN_STEFAN.HTM.

Şi totuşi, şeful IPJ Mehedinţi s-a îmbogăţit

Rămân însă valabile celelalte precizări legate de ceea ce conţine declaraţia de avere a lui Ştefan Ponea. Adică, domnul Ponea şi-a permis din salariul de poliţist două credite în valoare de 82.000 şi 49.000 de euro, deşi venitul său nu este unul foarte mare. Veniturile familiei au mai crescut însă, deci domnul Ponea s-a îmbogăţit, nu a sărăcit pentru că între timp, şeful IPJ s-a recăsătorit, iar actuala soţie, nimeni alta decât Elisabeta Ponea, prim procuror la Parchetul Curţii de Apel Craiova, are un venit de aproximativ 116.000 lei, faţă de cei 54.000 de lei cât a obţinut în 2012 şeful IPJ. Tot în declaraţia de avere pe 2013, ca şi în 2011 de altfel, Ştefan Ponea are trecute cele două autoturisme, un Mercedes B 150 şi o Toyota Auris, cumpărate în 2008 primul şi în 2007 cel de-al doilea.

Mihai Bădescu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top