joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

ŞEFUL PSD ORŞOVA, CONSTANTIN POPESCU, A FOST REŢINUT

Preşedintele Organizaţiei PSD Orşova, Constantin Popescu, a fost reţinut joi dimineaţa, de procurorii DNA, în dosarul de corupţie în care au primit ordonanţe de reţinere şi şefii Consiliului Judeţean şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

popescuConstantin Popescu, a părăsit sediul central al DNA joi dimineaţa, fiind încătuşat şi dus în arestul Capitalei.

Ordonanţa de reţinere a fost emisă la aproximativ o oră după ce preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu fisese reţinut.

Totodată, în noaptea de miercuri spre joi au primit ordonanţă de reţinere şi şeful IPJ Mehedinţi, Constantin Ponea, de asemenea fiind încătuşat şi dus în arestul Capitalei.

Cu toţii sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie.

Constantin Popescu este şeful Organizaţiei Partidul Social Democrat din anul 2011, iar societatea Floricola, pe care o deţine are concesionat serviciile de salubritate, apă şi canal din Orşova pe o perioadă de 25 de ani.

Surse din Consiliul Local al municipiului Orşova au declarat că şeful PSD Orşova este acuzat în dosarul de corupţie că în calitate de apropiat al preşedintelui CJ Mehedinţi ar fi primit o suprafaţă de peste 5 000 metri pătraţi, în două loturi, la un preţ de şapte euro metrul pătrat în condiţiile în care preţul pieţei în  zona respectivă, din Orşova ar fi fost de peste 40 de euro metrul pătrat, întrucât Zona Coramnic are utilităţi, dar şi drum de acces.

Constantin Popescu este tatăl lui Valentin Popescu, directorul DGASPC Mehedinţi, care este finul lui Adrian Duicu.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top