vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SENATORI SCUMPI LA VEDERE, SCUMPI ŞI LA TRAI. AFLĂ CÂT PLĂTIM PENTRU ŞERBAN NICOLAE

Într-un top al cheltuielilor senatorilor de Mehedinţi, realizat de mhalert.ro, liberalul Tudor Chiuariu ocupă locul I, fiind cel mai scump parlamentar mehedinţean din Senat. Locul al II-lea este ocupat de democrat-liberalul Marius Bălu care a redus cheltuielile din ianuarie şi până în prezent, în timp ce pe locul al III-lea se află social-democratul Şerban Nicolae, ale cărui cheltuieli au crescut de la începutul anului şi până în prezent.

Nicolae_Serban_vocea_ta_in_senat-741x1024Ultimul loc din topul cheltuielilor senatorilor mehedinţeni, realizat de mhalert-.ro, dar nu cel din urmă pentru că este la putere, îl ocupă social-democratul Şerban Nicolae.

Pentru senatorul PSD cheltuielile pentru luna ianuarie au fost de 14 160 de lei, în care intră indemnizaţia, deplasările, factura de telefon, diurna în teritoriu, dar şi cazarea în Bucureşti.  Suma a crescut de la începutul anului întrucât în februarie au început angajările pentru cabinetul de parlamentar al lui Nicolae.

Este întotdeauna în atenţia presei când se discută despre vilele de la RA-APPS în care stau demnitarii. Puţini sunt cei care fac menţiunea că Şerban Nicolae stă în Bucureşti, într-un apartament cu trei camere, situat la etajul 4 al unui imobil ce aparţine Regiei Autonome – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat. Pentru chiria în acest imobil, plătim lunar 3146 de lei , adică mai puţin de jumătate decât cheltuielile cu chiria ale lui Tudor Chiuariu. Deşi în ianuarie 2013, Nicolae Şerban nu figurează cu salariaţi la cabinetul senatorial, parlamentarul susţine că are trei angajaţi, dar care şi-au definitivat actele în februarie, martie şi aprilie.

Contactat de mhalert.ro, parlamentarul de Mehedinţi a spus că are un birou senatorial în sediul Organizaţiei PSD Mehedinţi, o domnişoară Alexandra Golu fiind cea care se ocupă de acesta. Ceilalţi doi angajaţi ai cabinetului de parlamentar al lui Nicolae sunt consilierul din campanie Cristian Şerban şi Eugen Popa, acesta din urmă ocupându-se de problemele din Bucureşti. Ca să ne convingă că nu şi-a angajat rudele, nepoţii, cumnaţii sau fraţii, senatorul a făcut precizarea că numele de familie al consilierului său “Şerban”, este o coincidenţă. De altfel “Şerban” este prenumele parlamentarului, numele de familie fiind “Nicolae”.
“Cu audienţele este mai complicat” pentru cei care vor să ia legătura cu senatorul de Mehedinţi, după cum ne-a declarat domnia sa. Spune însă că vine la Drobeta Turnu Severin o dată două săptămâni. Presa însă, nu l-a văzut şi nu l-a auzit. Poate cu alte ocazii…

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top