luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

SENATORI SCUMPI LA VEDERE, SCUMPI ŞI LA TRAI. AFLĂ CÂT PLĂTIM PENTRU MARIUS BĂLU

Într-un top al cheltuielilor senatorilor de Mehedinţi, realizat de mhalert.ro, liberalul Tudor Chiuariu ocupă locul I, fiind cel mai scump parlamentar mehedinţean din Senat. Locul al II-lea este ocupat de democrat-liberalul Marius Bălu care a redus cheltuielile din ianuarie şi până în prezent, în timp ce pe locul al III-lea se află social-democratul Şerban Nicolae, ale cărui cheltuieli au crescut de la începutul anului şi până în prezent.

marius balu 2Democrat liberalul Marius Bălu ocupă locul al doilea la capitolul cheltuielilor senatorilor mehedinţeni, valoarea deconturilor în luna ianuarie fiind de 22 517. Aici intră indemnizaţia de parlamentar, cheltuielile cu deplasările în teritoriu, cazarea în Bucureşti, telefonul, întreţinerea cabinetelor şi salariile angajaţilor. Bălu are însă patru angajaţi la cele două birouri senatoriale din Drobeta Turnu Severin şi Orşova, iar din ianuarie şi până în prezent a mai făcut economii, întrucât s-a mutat de la Hotel Marriott în chirie.

Contactat de mhalert.ro, senatorul Marius Bălu a declarat că dacă în ianuarie a avut cheltuieli de 7940 de lei pentru chirie, la fel ca şi senatorul Tudor Chiuariu, începând cu februarie aceste cheltuieli au scăzut în cazul său la 3 000 de lei întrucât s-a mutat de la Hotelul Marriott la sfârşitul lunii ianuarie, iar acum stă în chirie la Bucureşti.
Marius Bălu este senatorul de Mehedinţi care a intrat în parlament după redistribuirea voturilor în urma alegerilor din 9 decembrie 2012, dar este şi cel mai activ în faţa presei. De altfel este singurul senator în opoziţie şi care are domiciliul în Mehedinţi.
Bălu are cabinet senatorial în Drobeta Turnu Severin, la sediul PDL Mehedinţi, unde lucrează 3 angajaţi, dar şi la Orşova unde are un singur angajat.
Salariile angajaţilor lui Marius Bălu au însumat în ianuarie 3172 de lei, conform informaţiilor postate pe site-ul Senatului. Cheltuielile cu materialele de întreţinere a celor două birouri senatoriale ale lui Bălu s-au ridicat la aceeaşi sumă ca şi la Tudor Chiuariu pentru un singur cabinet, 4409 lei. Cel mai probabil, la cabinetul din Strehaia al lui Chiuariu se folosesc mai multe produse de curăţenie sau ele sunt de două ori mai scumpe.

Oana Mitu

 

loading...


2 comentarii

 1. Asta e Romania ! Ca la noi la nimeni!

  Eu lucrez pe 870 lei / adica 40 lei pe zi din care 350 lei cheltuiesc cu naveta pana la servici, masina mea o folosesc si pentru interesele de servici, deci uzura si cheltuiala.
  Intr-un an de zile am facut peste 25000 km pentru interesul institutiei in care lucrez si bineinteles ca merg pe banii mei peste tot si imi recuperez cheltuiala la o luna de pe delegatii….
  Imaginati-va ca din 870 lei, 350 sunt pentru naveta, inca vreo 200-300 lei pentru deplasari necesare institutiei si pe care-i recuperez la 3-4 saptamani, in concluzie muncesc ca sa plec de acasa .

  Adevarul este ca si muncesc din greu acesti oameni pe care -i prezentati, si multi altii din aceeasi categorie…….
  Muncim noi, prostimea , pentru a-i tine pe ei in luxuri !

 2. Acest domn Balu este un om fara caracter.Nici el si nici ceilalal nu merita sa cheltuie atat de mult!

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top