miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

SENATORI SCUMPI LA VEDERE, SCUMPI ŞI LA TRAI. AFLĂ CÂT PLĂTIM PENTRU TUDOR CHIUARIU

Într-un top al cheltuielilor senatorilor de Mehedinţi, realizat de mhalert.ro, liberalul Tudor Chiuariu ocupă locul I, fiind cel mai scump parlamentar mehedinţean din Senat. Locul al II-lea este ocupat de democrat-liberalul Marius Bălu care a redus cheltuielile din ianuarie şi până în prezent, în timp ce pe locul al III-lea se află social-democratul Şerban Nicolae, cu cele mai mici cheltuieli, dar care au crescut totuşi, de la începutul anului şi până în prezent.

big_tudor_chiuariu(1)Senatorul liberal de Mehedinţi Tudor Chiuariu are nevoie de suma de 17. 283 de lei pentru cheltuieli cu salariul, chiria, telefonul şi deplasările, la care se adaugă şi suma de 6 609, cheltuielile pentru întreţinerea cabinetului senatorial şi plata angajaţilor. Un calcul simplu realizat cu ajutorul informaţiilor publice postate pe pagina oficială a Senatului arată că în luna ianuarie a anului 2013, Tudor Chiuariu a decontat cheltuieli în valoare de 23 892 lei. În Drobeta Turnu Severin, senatorul Chiuariu nu are deocamdată un cabinet, după cum a declarat pentru mhalert.ro, dar are totuşi, unul la Strehaia. Înţelegem atunci că pentru materialele de întreţinere a biroului de la Strehaia a cheltuit domnul senator 4 409 lei, după cum se arată pe site-ul Senatului.

Tudor Chiuariu vrea însă cabinet senatorial şi la Drobeta Turnu Severin. În acest sens a depus o cerere la Consiliul Local prin care să i se prelungească un contract de închiriere a unui sediu pe care Partidul Naţional Liberal l-a avut în oraş, dar contractul a expirat. Unde îl pot găsi alegătorii mehedinţeni pe senatorul liberal? Deocamdată este mai greu pentru că greu este să ajungă şi la Strehaia. Ne-a răspuns chiar domnia sa.
“Imediat ce va fi funcţional sediul din Drobeta Turnu Severin vom avea telefon, fax… şi le vom pune la dispoziţie.”, a declarat Chiuariu pentru mhalert.ro.
Întrebat cu privire la numărul de angajaţi pe care îi are la cabinet, Tudor Chiuariu a răspuns evaziv, adăugând că nu se ocupă personal de decontarea cheltuielilor. Ar fi trei sau patru angajaţi, atât la Bucureşti, cât şi în Mehedinţi. În ianuarie aceştia au însumat salarii de 2 200 de lei, după cum se arată pe portalul Senatului!
Ultimul detaliu cu privire la viaţa de senator de Mehedinţi a lui Tudor Chiuariu este că de când şi-a preluat mandatul de parlamentar, locuieşte la un hotel din Bucureşti, pentru care a decontat o factură de 7940 lei pentru luna ianuarie.
De menţionat că domnul senator Chiuariu nu a organizat nicio conferinţă de presă în calitatea domniei sale de parlamentar de Mehedinţi de la preluarea mandatului, din decembrie 2012.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top