sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SEVERINEAN AMENDAT PENTRU TRAFIC CU TESTOSTERON

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost amendat de polițiștii de frontieră mehedințeni cu suma de 30 000 de lei după ce a încercat să introducă în țară prin Vama Porțile de Fier I, 175 de fiole de Testosteron care urmau să fie vândute pe piața neagră.

testosteron

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, comisar șef Valeriu Pera, bărbatul în vârstă de 40de ani, din Drobeta Turnu Severin s-a prezentat luni seara în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I și intenționa să intre în România cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

“Având date şi  informaţii despre  implicarea  cetăţeanului român în traficul ilicit cu produse anabolizante, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au efectuat un control amănunţit asupra documentelor de călătorie şi mijlocului de transport. La controlul amănunţit efectuat de către echipa comună de control  asupra  autoturismului aparţinând cetaţeanului român s-au găsit  35 cutii inscripţionate TESTOSTERON DEPO  a câte 5 fiole fiecare de 250 mg/1 ml  de provenienţă sârbească.”, a declarat comisar șef Valeriu Pera.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii de frontieră  s-a stabilit că fiolele de  testosteron au fost cumpărate  din Serbia şi urmau a fi introduse în România cu scopul de a fi comercializate pe piaţa neagră, acestea fiind folosite de sportivi pentru sporirea masei musculare.

Autorităţile vamale l-au sancţionat pe D. Mihai cu amendă în valoare de 30000 de lei, iar cele 175 de fiole de testosteron în valoare de 1600 de lei au fost confiscate.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top