marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

SEVERINENII PETREC CU MICI ŞI BERE DE ZILELE ORAŞULUI

Pădurea Crihala a fost luată cu asalt de zeci de oameni veniţi să sărbătorească în stil autohton zilele oraşului. Corturile cu grătare şi bere, întinse cât vezi cu ochii pe aleile din pădure încă de joi, au fost ca un magnet pentru severineni, atraşi de mirosul preparatelor din carne şi de berea din belşug.

zilele severinului

Severinenii au profitat de vremea frumoasă şi au ieşit cu mic cu mare la Pădurea Crihala, unde comercianţii şi-au întins corturile cu ocazia Zilelor Severinului. Oferta este variată şi nu există trecător care să nu se opească să guste măcar o dată din produsele tradiţionale şi să se cinstească cu un pahar de bere.

zilele severinuluiComercianţii spun că vânzările merg binişor şi speră că la finalul petrecerii să obţină un profit frumuşel. Potrivit tradiţiei, cei mai căutaţi sunt mititei, udaţi de berea rece. Severinenii trebuie să scoată din buzunar 2 lei pentru un mic, 6 lei pentru o porţie de frigărui ori 4 lei pentru porţia de hamsii. În pădurea Crihala au venit şi mulţi comercianţi cu produse ungureşti, foarte apreciate de severineni.

Pe scena amenajată în pădure va urca în această după- amiază Orchestra „Banatul Sârbesc” (Serbia), iar începând cu ora 19,00 spetacolul va continua cu Ansamblul „Augustin Bena” (Alba Iulia) şi Ansamblul „Timişul”. În parcarea de la Carrefour, vor avea loc concertele de muzică uşoară susţinute de Oltenia Big Band, Night Pasage şi Holograf.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top