luni , 25 ianuarie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: SFÂRŞIT DRAMATIC PENTRU DOI BĂRBAŢI DIN JUDEŢUL TIMIŞ ÎNTR-UN ACCIDENT PRODUS PE DN 6

Accident terifiant în această dimineaţă în judeţul nostru. Doi bărbaţi şi-au găsit sfârşitul într-un mod dramatic, în urma unui accident produs pe DN 6. Aceştia au murit după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un microbuz care venea din sens invers. Rănite şi transportate la spital au fost şi două persoane aflate în microbuz.

 

Drama s-a produs la intrarea în localitatea Prunişor. Cei doi bărbaţi se aflau într-un autoturism înmatriculat în judeţul Timiş. Şoferul microbuzului povesteşte că a văzut maşina care venea din sens invers cu viteză mare şi mergea sinuos. Tânărul de la volan spune că ar fi observat două flash-uri pe care le-a dat şoferul din logan, în încercarea de a sesiza că ceva nu este în regulă, apoi a părăsit sensul de mers şi intrat direct în microbuzul condus de el.

Patru ambulanţe şi o autospecială SMURD au ajuns la locul accidentului, dar pentru cei doi oameni din autoturism scoşi dintre fiarele contorsionate de echipajul de la descarcerare nu s-a mai putut face nimic. La spital au fost duse prietena şi mama şoferului care conducea microbuzul. Femeia are o tăietură gravă cap.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Ipotezele luate în calcul sunt fie faptul că şoferul a pierdut controlul din cauza carosabilului umed, fie că a aţipit la volan.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top