sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

UPDATE VIDEO ŞOCANT UN BĂRBAT SUPRAPONDERAL MUŞCAT DE ŞOBOLANI A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITALUL DIN TURNU SEVERIN

Un bărbat supraponderal din localitatea mehedinţeană Costeşti, comuna Balta, a ajuns în noaptea de marţi spre miercuri în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin cu multiple muşcături de şobolan pe suprafaţa corpului.

omul 1

Echipa de intervenţie de la SMURD din cadrul ISU „Drobeta” a rămas încremenită atunci când l-au ridicat pe bărbat să-l pună pe targă: în aşternut se aflau o mulţime de şobolani.

„Seara trecută pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta au intervenit pentru acordarea ramona nistorde îngrijiri medicale de urgenţă şi transportarea la unitatea de primiri urgenţe a unei persoane în vârstă de 56 de ani. Persoana respectivă a fost găsită singură în locuinţă, prezenta insuficienţă respiratorie, cangrenă la membrele inferioare, dar şi prolaps genital. I s-au acordat îngrijiri de urgenţă  de către echipajul SMURD  şi a fost transportată de urgenţă la unitatea primiri urgenţe”, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta”.

Constantin Boieţ, în vârstă de 56 de ani, cântăreşte aproximativ 250 de kilograme şi din anul 2006 este imobilizat la pat. Din spusele unei rude care miercuri după-amiază a ajuns la spital pentru a se interesa de starea de sănătate a acestuia, bărbatul a rămas singur din luna noiembrie, când fiul său s-a dus la puşcărie. Din mila vecinilor mai primea câte o farfurie de mâncare, dar de curăţenie nu s-a ocupat nimeni.

„Are copii, dar nu au posibilitate să vină la el. El îmi spunea că vrea să cheme televiziunea să vadă în ce condiţii trăieşte… A rămas singur de câteva luni şi dacă venea vreun vecin cu vreo farfurie de mâncare mânca şi el ceva”, a spus ruda.

Din păcate, bietul omul a ajuns prea târziu la spital. Medicii spun că starea generală este foarte gravă şi pronosticul este rezervat. Acum este internat într-un salon la ATI, unde medicii au făcut tot ce este posibil din punct de vedere medical pentru acest pacient, însă este în stare septică din cauza multiplelor leziuni externe şi cangrene de pe surrafaţa corupului, plăgi, excoriaţii, escare infectate (coajă neagră care se formează pe piele de obicei din cauza unei arsuri).

lidia popescu „Este vorba de un pacient în vârstă de 56 de ani care a fost adus în cursul nopţii cu ambulanţa. Acum se află internat în terapie intensivă, este un pacient cu o stare generală foarte gravă, este cu insuficienţă cardio-respiratorie, dependent de oxigen, care prezintă o obezitate morbidă, este foarte gras, cu cangrenă pe membrele inferioase, organele genitale, extern pelvis. Noi l-am pus pe tratament cu antibiotice cu spectru foarte larg, cu perfuzii pentru echilibrare hidroelectrolitică, antialgice, antitermice, oxigen, dar starea lui este foarte gravă”, ne-a declarat dr. Lidia Popescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

 

Corina Macavei

UPDATE Bărbatul a murit miercuri seară la Spitalul Judeţean din Turnu Severin, unde a  fost adus în noaptea de marţi spre miercuri.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top