marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ŞOFERUL LUI LEO DE LA STREHAIA, CONDAMNAT LA 6 ANI DE ÎNCHISOARE

Şoferul prinţului ţiganilor a ajuns după gratii şi va fi dus la penitenciar pentru două condamnări, în infracţiuni economice. Un alt individ urmărit internaţiolal a fost prins de poliţişti şi va fi extrădat în Franţa.

Untitled-1Şoferul lui Leo de la Strehaia a fost prins în urmă cu doar 30 de minute de poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Mehedinţi. Individul este condamnat de către Tribunalul Timiş pentru infracţiuni economice în judeţul Timiş. Individul era condamnat şi de o instanţă din Mehedinţi, la trei ani de închisoare, după ce a înşelat o societate comercială din Drobeta-Turnu-Severin. Bărbatul s-a prezentat la societatea respectivă, ca fiind administratorul unei frime din Craiova, a cumpărat calculatoare în valoare de 28.000 de lei şi a emis bilete la ordin fără acoperire.

Urmărit de francezi, prins de poliţiştii români

Tot astăzi, un bărbat din Drobeta Turnu Severin, pe numele căruia autorităţile franceze au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt, a fost prins de poliţiştii din cadrul I.P.J. Mehedinţi. În noaptea de 28 spre 29 aprilie a.c., poliţişti ai Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier Mehedinţi l-au prins pe bărbatul de 35 de ani, din localitate, , împotriva căruia autorităţile judiciare franceze au emis mandat european de arestare, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de furt. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Mehedinţi, şi a fost transportat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, de unde va fi extrădat în Franţa.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top