miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

SPORTIVII CSM TR. SEVERIN, REZULTATE BUNE LA JUDO

P1120596Micii judoka de la CSM Tr. Severin au obţinut performanţe notabile la concursurile de judo desfăşurate la Deva şi în afara ţării, la Belgrad.

Între 19 şi 21 aprilie, orasul Deva a fost gazda Finalei Campionatului National de copii, U 15, individual, masculin si feminin, dar şi a Finalei Campionatului National pe echipe pentru aceeaşi vârstă, la care au participat sportivii calificati de la etapele de Euroregiune din ţară, la judo. Clubul Sportiv Municipal Drobeta a avut in competitie 4 sportivi care au reuşit urmatoarele rezultate : Locul I, Vâlvoi Anda, categoria, 52 kg, locul III, Stroe Ana Maria, 36 kg, locul V, Borontis Andreea, categoria 44 de kg, locul VII, Argint Adrian, 46 kg

“Sunte rezultate bune cu obiective atinse, aşa cum au fost planificate. Aşadar, ocupanta locului I, Vâlvoi Anda va reprezenta România la Campionatul Balcanic pentru U 15, de la începutul lunii iulie, care se va desfăşura în Turcia”  se precizează într-un comunicat de presă remis de purtătorul de cuvânt al CSM Tr. Severin, Lena Sterea.

Rezultate bune şi internaţional

În aceeaşi perioadă la Beograd s-a desfăşurat “Trofeul Belgrad” pentru cadeţi şi juniori şi Memorialul ‘’Srdan Jankovic’’ pentru U11, U13, U15, masculin şi feminin, la care CSM Drobeta şi-a trimis mai mulţi reprezentanţi, care s-au intors cu urmatoarele rezultate : Loc I, Vladu Ana Maria, categoria 23 kg, U11, Argint Diana, categoria 31 kg, -U 11 şi Ioviţa Roberta, 36 kg. Locul  II a fost cupat de Sfetcu Adelina, 31 kg U 11, iar pe locurile III au venit, Dumitru Andrei, 25 kg, U 11 şi Vrajitoru Daniel, 46 kg, U 13. La acestă competiţie au participat 600 de sportivi, de la 50 de cluburi din România, Serbia, Croaţia şi Macedonia. La finalul competitiei CSM Drobeta a fost pe prima treapta a podiumului in clasamentul pe  cluburi, la varsta U 11.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top