duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

ŞTEFAN VLASTON (PMP): CAMPANIE ELECTORALĂ CU PATRU MUŞCHETARI PE STÂNGA ŞI DOUĂ DOAMNE PE DREAPTA

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Ştefan Vlaston, a declarat luni la Drobeta Turnu Severin că din luna ianuarie PMP-ul va fi condus de Traian Băsescu şi Emil Boc. Liderul PMP a vorbit şi despre campania electorală, pe care o consideră „impredictibilă” şi „atipică”.

vlaston

În opinia lui Ştefan Vlaston, vicepreşedinte şi coordonator al Departamentului de Strategii şi Relaţii Politice din cadrul PMP, pe partea stângă se bat „patru muşchetari”, iar pe partea dreapta două doamne, Elena Udrea, care „se achită din ce în ce mai bine de aceste obligaţii de candidat principal”, şi Monica Macovei al cărei „handicap” este acela de a nu avea „un partid în spate”.

„Ultima noastră evaluare este că pe partea stângă se bat patru muşchetari. E vorba de Ponta, de Iohannis, de Tăriceanu şi de Meleşcanu pentru că în opinia noastră PNL şi inclusiv conducătorul său sunt de centru stânga aşa cum sunt toate partidele liberale din Europa. De dreapta nu avem acum decât PMP, că PDL-ul din cunoştinţele noastre de la PDL sunt într-o derută totală, dacă îi întrebi <<băi, eşti de stânga ori de dreapta?>>. <<Păi nici noi nu mai ştim ce mai suntem>>. Şi acum suntem într-o situaţie atipică, pe dreapta avem două doamne candidate, doamna Elena Udrea şi doamna Monica Macovei, deci patru muşchetari pe stânga, două doamne pe dreapta. De regulă ar trebuie să fie invers pentru că doamnele sunt mai conservatoare, mai temătoare, nu sunt să se lupte cu balaurii”, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, la Drobeta Turnu Severin, Ştefan Vlaston.

Pentru Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale, Partidul Mişcarea Populară mizează pe electoratul feminin, dar şi pe voturile tinerilor, al persoanelor nehotărâte şi a celor nemulţumiţi de Victor Ponta. Vlaston spune că o parte din  membrii PDL vor vota, de asemenea, cu Elena Udrea.

În opinia lui Ştefan Vlaston, Teodor Meleşcanu a fost „activat” ca o soluţie de rezervă în situaţia în care Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil.

„Imunitatea prezidenţială te apără de fapte penale nu de o decizie de incompatibilitate care are putea să vină de la Înalta Curte împotriva domnului Iohannis. Dacă vine peste 3 luni, peste 6 luni, peste 9 luni şi domnul Iohannis este preşedinte îşi ia bagajele şi pleacă. Pentru că o decizie de incompatibilitate, mai ales de la Înalta Curte, interzice să ocupe funcţie de demnitate publică. Asta se va întâmpla fără doar şi poate. Şi în evaluarea noastră a PMP-ului domnul Meleşcanu de asta a şi fost activat că dacă la o adică mâine Înalta Curte cine ştie ce-o spune, să fie de rezervă”, a declarat liderul PMP.

Ştefan Vlaston a mai spus că din luna ianuarie, Partidul Mişcarea Populară va fi condus de Traian Băsescu şi Emil Boc şi Elena Udrea, dacă nu va fi aleasă preşedintele României.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Mehedinţi, Eugen Golea, a declarat, în cadrul aceleaşi conferinţe de presă, că pregătirile pentru alegerile prezidenţiale sunt pe ultima sută de metri. Împreună cu colegii de la PNŢCD Mehedinţi au fost întocmite listele cu persoanele care vor asigura reprezenţa celor două fomaţiuni politice aliate în secţiile de votare.

„Am finalizat împreună listele pentru reprezentaţi în secţiile de votare, o să acoperim sută la sută secţiile de votare din Mehedinţi. Colaborarea este foarte bună, dânşi ne sprijină cu tot ceea ce au, mai ales în comune”, a precizat Eugen Golea.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top