joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

STELIŞTII PRIMIŢI DOAR DE CÂŢIVA SUPORTERI LA SEVERIN

Roş-albaştrii au venit în jurul orei 17.45 la hotelul la care sunt cazaţi. Oficialii, antrenorii sau jucătorii nu au făcut nicio declaraţie şi nici nu au venit să-i salute pe suporterii care îi aşteptau pentru poze şi autografe.

Steliştii au sosit în anonimat la Drobeta-Turnu-Severin. Fie pentru că nu au ştiut ora de sosire a favoriţilor, fie pentru că nu au fost interesaţi, foarte puţini suporteri stelişti au venit în faţa Hotelului Club G din Tr. Severin să-şi primească favoriţii. Roş-albaştrii au venit la Tr. Severin cu autocarul echipei, pe care au şi inscripţionat titlul cu numărul 24 pe care l-au cucerit anul acesta. Autovehicolul a intrat în curtea hotelului, de unde lotul stelist a coborât şi a intrat direct în clădire. Deşi cei circa zece fani veniseră la întâlnirea cu steliştii pentru autografe, ei nu şi-au putut vedea favoriţii, care s-au ferit de întâlnirea cu suporterii. Printre ei suporteri au fost şi câţiva copii care au plecat dezamăgiţi de faptul că nu s-au putut întâlni cu Rusescu şi compania. Un suporter înfocat al roş-albaştrilor a afişat pe autoturismul personal, al cărui număr are incluse şi literele BKL, un banner cu cifra 24, numărul titlurilor câştigate de Steaua. El a desfăşurat în stradă şi un banner de circa zece metri lungime, dedicat echipei steliste, dar pe care era trecut şi numele fiului său de doar 11 luni, pe care l-ar vrea fotbalist la Steaua. Suporterul a transmis şi un mesaj pentru Gigi Becali, aflat acum în închisoare: „Îi transmit lui Gigi Becali să nu lase Steaua niciodată, să fie tare, suporterii adevăraţi sunt alături de această echipă şi de Gigi Becali”.

Steaua Bucureşti întâlneşte mâine seară, de la ora 19.00 echipa C.S. r. Severin în penultima etapă a Ligii I la Fotbal. Dacă Steaua este campioană, echipa severineană nu a primit licenţa şi este aproape retrogradată în liga a II-a.mihai

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top