duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

STREHAIA FACE PAȘI SPRE MODERNIZARE: AU ÎNCEPUT LUCRĂRI DE REABILITARE A STRĂZILOR

Circulația rutieră este restricționată în Strehaia, pe strada Mihai Viteazul, segmentul între strada Republicii și intersecția cu strada Stadionului, dar și pe strada Eternității, întrucât aici au început ample lucrări de reabilitare, care constau în schimbarea covorului asfaltic și crearea de locuri de parcare în zonele adiacente.

image1 (1)

Astfel, potrivit administrației Strehaia, lucrările pe cele două artere au început la mijlocul lunii august și sunt programate să dureze aproximativ trei luni. Se va da jos piatra cubică și se va turna covor asfaltic. La capitolul parcări, acestea se vor amenaja în apropierea Haltei Strehaia, dar și în apropierea Primăriei, unde se va construi o parcare în spic.

image1

Banii pentru reabilitarea celor două artere vin de la Consiliul Local.

Primarul orașului Strehaia, Ioan Giura a declarat pentru mhalert.ro că acesta este doar începutul lucrărilor de reabilitare a străzilor, întrucât, administrația a obținut finanțări importante prin Programul Național de Dezvoltare Locala, astfel că până la sfârșitul anului 2017, vor începe lucrări și în alte zone, dar și în localitatea Comanda.

„Trebuie spus ca demersurile pentru demararea efectiva a lucrarilor de reabilitare au inceput la Primaria Strehaia imediat dupa ce am preluat mandatul de primar. Pe buna dreptate, oamenii se asteptau ca lucrurile sa porneasca mai repede, dar din pacate, sunt demersuri care trebuie urmate in fiecare investitie publica. Fiecare lucrare care se face are insa nevoie de proiect, avize, si este nevoie de multa munca si rabdare pana la concretizare, pe de o parte din partea aparatului Primariei, iar de partea cealalta, din partea locuitorilor. Le multumesc tuturor pentru intelegere si ii asigur ca vom urmari ca lucrarile sa se faca in termenele stabilite, fara sa se faca rabat de la calitate.”, a declarat Ioan Giura.

Ioan Giura a preluat Primaria Strehaia, in iunie 2016, cand orasul era absolut intepenit din punctul de vedere al investitiilor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top