miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

Student român la Londra: “Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SA MA ÎNTORC ACASA!”

noi-romani-in-UK-Romania-in-the-skyO scrisoare emoţionantă a unei tinere studente plecată la studii în Marea Britanie circulă de câteva zile pe Internet. Viziunea româncei noastre despre Occident: un loc fără identitate, cu tradiţii care se pierd încet-încet din cauza globalizării, în care cetăţenii se tem permanent de extremismul islamic, în care nimănui nu-i pasă ce gândesti sau ce doreşti. Este inutil să vă spunem că scrisoarea tinerei se bucură de o audienta incredibilă pe reţelele de socializare se precizează pe site-ul „Români în UK”.

Lumea discuta oameni, nimanui nu îi pasa ce gândesti, ce simti ce îti doresti.
Putini mai stiu sa iubeasca, feminismul distruge relatiile barbat femeie tot mai mult, gender role este considerat învatat asa ca nu mai învatam copiii de mici sa se comporte ca baietei sau fetite ci îi lasam pe ei sa îsi aleaga ce sex vor sa aiba, ajungându-se la un nr imens de homosexuali creati de societate, Dumnezeu a fost ucis de Occident.

De ce oare admiram atât de mult haosul Europei vestice?
Noi avem oameni, noi stim sa traim, noi radem ca fugim cu nasu de acasa o saptamâna în munti cu corturile.
Noi ne salutăm cu „Doamne ajută!”
Noi avem un pamânt binecuvântat de oasele si sângele atâtor martiri… De ce s-au sacrificat atâtia romani pt viitorul nostru si noi fugim ca vitele în Occident?
De ce acceptam ca Securistii comunisti sa ne conduca în continuare prin politica si educatie?
De ce acceptam ideile occidentale cu bratele deschise?
De ce acceptam ca barbatii nostri sa fie carne de tun pt NATO dar nu suntem în stare sa ne recuperam Moldova de peste Prut dupa atâtia ani de la caderea comunismului?
De ce acceptam ca în continuare memoria luptatorilor anticomunisti sa fie calcata în picioare si la 22 de ani de la aparenta schimbare a regimului înca nu le sunt recunoscute meritele?
De ce esti drogată scumpă Românie cu iluzii occidentale?
În Occident unde pleaca bietii romani sa faca o pâine, germanii, francezii, englezii îi trateaza ca pe niste sclavi, fiind roman esti privit ca o subrasa, în Anglia un non-european are mai multe drepturi si privilegii doar datorita faptului ca a trait sub dominatia imperiului pt decenii…
Si noi românii care avem o tara superba, un pamânt fertil, plin de zacaminte, Rosia montana, delta, Carpatii, Dunarea, Marea Neagra stam sa cersim si sa ne umilim pt o pâine prin indexAnglia, Italia si Spania….

Îmi plânge inima când vad cum sunt tratati pe pamânt strain când acasa la ei puteau mânca din belsug, daca nu ar fi fost lacomia hotilor de la putere… care au vândut ?ara pe nimic.

VREAU SA MA ÎNTORC ÎN ROMÂNIA cu toate ca nu voi avea niciodata banii pe care i-as avea lucrând aici. Dar cum spunea tatal lui Nicolae Steinhardt : vei avea zile frumoase dar noptile îţi vor fi îngrozitoare.

Omul nu are numai trup de hranit, mai e si sufletul. Si mai distrugatoare este setea si foamea sufletului îndepartat de pamânt si de neam decât foamea trupeasca…
Asa ca români, plecati, plecati la studii, plecati ca sa vedeti în ce hal a ajuns occidentul liberal, plecati si învatati sa va iubiti tara si realizati ce frumusete ati lasat în urma.

Si apoi ne vom întoarce cu totii, valuri valuri, cu si mai multa forta si dorinta de schimbare, si dupa 68 de ani de asuprire, România va fi a românilor din nou, asa sa ne ajute Dumnezeu!”

Cristiana Maria Marcu
Sursa: www.7est.ro

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top