marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SUNT NUMĂRATE ZILELE STADIONULUI TERMO? BAZA PE CARE S-AU ANTRENAT STEAUA, DINAMO SAU CRAIOVA, SCOASĂ LA LICITAȚIE

Sursa Foto: FRF.ro. Partidă de juniori desfășurată pe Stadionul TERMO

Lichidatorul judiciar al Regiei Autonome pentru Activități Nucleare, EURO INSOL a scos la licitație, zilele acestea, una dintre cele mai importante baze sportive ale orașului nostru. Este vorba de stadionul Termo, aflat în spatele sediului RAAN, din Drobeta-Turnu-Severin. Baza sportivă, care are teren de fotbal cu gazon natural, dar și vestiare a fost, de-a lungul timpului, gazda unor partide importante de fotbal din toate ligile inferioare sau ale unor echipe de juniori locale, dar a fost și terenul de antrenament al celor mai mari cluburi din fotbalul românesc, acestea pregătindu-se pe arena severineană, înaintea disputelor din Liga 1, desfășurate cu Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu sau Gaz Metan Severin. Astfel, pe acest teren s-au antrenat și fotbaliștii celor mai titrate cluburi din campionatul nostru, este vorba de Steaua sau Dinamo București. Stadionul Termo a fost pentru o bună perioadă de timp teren de antrenament și pentru cea mai titrată echipă de fotbal locală, este vorba de F.C. Drobeta, dispărută, din păcate, din cauza lipsei de susținere financiară.

Ei bine, din păcate, acest stadion ar putea deveni istorie, după ce a fost scos la licitație zilele acestea, dacă viitorul proprietar va dori să-i schimbe destinația. Baza sportivă a fost scoasă la licitație pentru suma de 646.000 de euro, plus TVA, adică aproximativ 3,5 milioane de lei. La prima vedere suma pare cam ridicată, dar în cazul în care baza sportivă nu se va vinde la prima licitație, prețul acesteia ar putea scădea. Nu ne rămâne decât să sperăm că stadionul va fi cumpărat de un investitor interesat de sport, care să-i păstreze destinația actuală, pentru că ar fi o nouă bază sportivă care ar dispărea din orașul nostru. Iată, în continuare, anunțul licitației organizate în data de 15 aprilie.

EURO INSOL, lichidator judiciar al Regiei Autonome pentru Activități Nucleare (RAAN) anunță scoaterea la vânzare prin procedura licitației publice cu strigare a Bazei sportive compusa din teren intravilan cu suprafața de 29.440 mp. pe care este amenajat un teren de fotbal cu gazon natural, tribuna si vestiar, situata in Drobeta Turnu Severin, str. N. Iorga nr. 1., pornind de la prețul de 646.035 Euro + T.V.A. Caietul de sarcini se poate achiziționa de la sediul Regiei Autonome pentru Activități Nucleare, din Drobeta Turnu Severin, str. Nicolae Iorga nr. 1 la prețul de 2.500 lei + TVA, si se achita in contul de lichidare RO86 UGBI 0000 5520 0602 7RON, deschis la Garanti Bank S.A. – Agenția Drobeta Turnu Severin. Licitația va avea loc in data de 15.04.2021, ora 12,00 la sediul Regiei Autonome pentru Activități Nucleare.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top