luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

SUPĂRAŢI CĂ PLEACĂ JUCĂTORII

imagine1Abia s-a terminat campionatul şi mai mulţi jucători au retrogradatei C.S. Severin au pornit către alte zări, doi semnând precontracte cu Dinamo Bucureşti. După ce săptămâni întregi nu s-au prea preocupat de soarta echipei şi nici nu şi-au onorat obligaţiile financiare, oficialii clubului s-au trezit în al zecelea ceas şi reclamă faptul că jucătorii sunt sub contract cu clubul până la sfârşitul lui iunie şi nu ar putea semna cu alte formaţii. O eventuală dublă semnătură le-ar atrage suspendarea.

Astfel, într-un comunicat de presă emis de clubul severinean, se precizeaz㪠„Având în vedere articolele recente apărute in presa scrisă si online, CS Turnu Severin  face următoarele precizări, referitoare la situaţia contractuală a jucătorilor Antonio Asanovic, Alexandru Neacşa, Mîrza Hasanovic şi Leonidas Panagopoulos. La această dată, toţi jucătorii mai sus menţionaţi se află sub contract cu CS Turnu Severin. Totodată, prin contractele încheiate cu jucătorii, clubul şi-a rezervat un drept depreempţiune cu privire la durata contractuală, drept ce a fost exercitat în termenul stabilit de comun acord, astfel că orice negociere purtată cu aceştia de către alte cluburi, fără informarea în scris a CS Turnu Severin, reprezintă abatere disciplinară, prevăzută de art.23 lit d din RSTJF şi sancţionată de art.24. În egală măsură, reprezintă abatere disciplinară şi încheierea de către jucători de contracte sau convenţii cu două sau mai multe cluburi pentru aceeaşi perioadă de timp”.

Doi dintre cei patru fotbalişti care au evoluat la C.S. Severin în acest retur se pare că au semnat déjà contracte cu Dinamo Bucureşti. Este vorba de Antonio Asanovic şi bosniacul Mîrza Asanovic. În schimb, Alexandru Neacşa nu s-ar fi înţeles cu echipa bucureşteană, iar portarul Panagopoulos ar fi dorit de proaspăta câştigătoare a Cupei României, Petrolul Ploieşti.

În ce priveşte veştile legate de o continuare a echipei în Liga a II-a sunt deocamdată incerte.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top