vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SURSE: DIRECTORUL TERMOCENTRALEI DE LA HALÂNGA A FOST SUSPENDAT DIN FUNCŢIE. RAAN AR PUTEA INTRA ÎN INSOLVENŢĂ

Perspective sumbre pentru Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare, care înglodată în datorii de peste 200 milioane de euro pare să nu mai găsească calea spre redresare. Surse din interiorul regiei spun că în această toamnă regia va intra în insolvenţă.

raan 1

Ani de-a rândul Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare a fost o vacă bună de muls, iar firmele de transport cărbune, de pază, de construcţii şi alte servicii se băteau pentru un contract cu RAAN. Chiar dacă banii intrau de cele mai multe ori cu întârziere în conturile acestora, era însă vorba de sume sigure pe care se puteau baza. Numai că afacerile cu statul sunt uneori şi păguboase, astfel că acum când RAAN este plină de datorii, creditorii nu ştiu cum să mai recupereze sumele de bani de la regie. Aşa se face că au apelat la birourile executărilor judecătoreşti, care prin procedura de executare silită încearcă să recupereze din bani.

S-a pus sechestru pe tot ceea ce se putea pune (autoturisme, locomotive, clădiri, terenuri), chiar sediul Regiei din Drobeta-Turnu-Severin este pus sub sechestru.

Situaţia tensionată din cadrul regiei pare să se amplifice şi cu noile decizii luate la nivelul conducerii regiei. Zilele trecute, directorul Termocentralei de la Halânga (Romag Termo), Octavian Graure, a fost suspendat din funcţie timp de o lună din ordinul Ministrului Economiei şi este cercetat disciplinar. Fostul director general al CE Turceni, Octavian Graure, a fost numit director al Romag Termo la sfârşitul lunii martie.

Directorul general al regiei este din data de 29 mai a.c., Dan Andruşca, consilier al ministrului Constantin Niţă, care l-a înlocuit în funcţie pe Marius Preda.

 

loading...


4 comentarii

 1. Bine ca toti au furat si cel CONCEDIAT a fost fostul director Valentin Butnaru (cel care s-a opus vinzarii certificatelor de CO2 , stoparea livrarii de pamint(carbune) de catre tiganii de la strehaia…) . A fost concediat de 3 ori in 2 ani si astept ca DNA si CSM sa verifice completul de la Curtea de Apel Craiova care in aceasi speta ,concediere, a dat 2 hotariri diferite (in ultima acest super complt a fost de acord cu ANGAJAREA pe un POST SCRIPTIC (!!!! nu exista prin CODUL MUNCII acest tip de angajare)

 2. Ar fi cazul ca d-nul NITA si d-nul Andrusca sa faca dreptate si sa-l reangajeze pe d-nul BUTNARU pentru ca ar fi un SPECIALIST care ar face ceva POZITIV pentru RAAN

 3. De insolventa se tot aude prin RAAN dar de pedepsirea celor care au dus RAAN-ul in
  aceasta situatie nu se aude nimic ; doar faptul ca indivizii au inceput sa se……
  pensioneze sau sa-si faca pierduta urma . Asta sa fi dorit Ponta si Nita ?!
  Pe cand o conferinta de presa cu d-l dir. gen. RAAN D. Andrusca pt. a se dezlega
  misterele , sau ramanem ca la ….Pestera Topolnitei !

  • Cei care au adus RAAN-ul in aceasta situatie nu vor plati .Olaru si-a cumparat (sau a primit cadou! ca si 4×4) un Audi MH42MYH,deci sa-i traiasca sotia care este judecatoare

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top