duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

SUSPECŢI MEHEDINŢENI DE FURTURI ÎN FRANŢA, CERECETAŢI DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii bucureşteni au destructurat o grupare infracţională specializată în furturi pe teritoriul Franţei,între membrii reţelei fiind suspecţi şi indivizi din Mehedinţi care ar fi fost complici în peste 90 de spargeri din locuinţe.

carduri 1Poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale au efectuat în data de 17 iunie, trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Mehedinţi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale, bănuite de comiterea mai multor furturi pe teritoriul Franţei, pe numele unei persoane fiind emis, de autoritățile franceze, un mandat european de arestare. În urma percheziţiilor, de la domiciliile celor trei indivizi au fost ridicate două laptop-uri, două tablete, un aparat GPS și o drujbă.

La data de 16 mai , au fost înregistrate la Parchetele de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Tribunalul Mehedinţi, cereri de comisie rogatorie internaţională, formulate de autorităţile franceze, privind o grupare de cetăţeni români, care sunt cercetaţi pentru participare la asociere de răufăcători în vederea pregătirii unui delict și furt agravat. În acelaşi dosar, la data de 18 februarie, în acest caz, în Franţa, au fost arestate şapte persoane.
În urma cercetărilor efectuate de autoritățile franceze a reieşit faptul că, membrii grupării infracţionale ar fi comis peste 90 de furturi din locuinţe, precum şi două furturi de autoturisme, prejudiciul creat fiind de aproximativ 90.000 de euro.

În dosar, poliţiştii români au colaborat cu anchetatorii francezi. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top