luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

SUSPECTUL ÎN CAZUL ALERTEI CU BOMBĂ DE LA DROBETA TURNU SEVERIN A FOST REŢINUT

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin a fost reţinut pe bază de ordonanţă, ca fiind suspect în cazul alertei cu bombă în municipiu, de joi, 22 mai, individul fiind acuzat de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul ori folosirea materiilor explozive.

DSC01638 blure siteInspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi a anunţat luni, printr-un comunicat de presă că individul care a depozitat dispozitivul exploziv suspect şi care a fost găsit joi, într-o scară de bloc din Drobeta Turnu Severin, a fost prins, acesta fiind dus în Arestul IPJ Mehedinţi.

Potrivit sursei citate anterior, sub coordonarea SRI, 80 de poliţişti din Mehedinţi, Dolj şi Timiş au efectuat au efectuat nouă descinderi în trei judeţe, dosarul fiind instrumentat de IPJ Mehedinţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

”Din investigaţiile efectuate în cauză au rezultat indicii că, la data de 22 mai a.c., acesta ar fi deținut și ascuns, în căminul de vizitare al unui imobil din localitatea de domiciliu, un dispozitiv artizanal cu încărcătură pirotehnică de tipul celei folosite în confecţionarea
artificiilor. Acțiunea a vizat atât locuința bărbatului, cât și pe cele ale unor cunoștințe ale acestuia, fiind ridicate mijloace materiale de probă pentru documentarea întregii activități infracționale.”, se arată în comunicatul remis luni de IPJ Mehedinţi.

Bărbatul reţinut este acuzat de săvârşirea infracțiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul ori folosirea materiilor explozive sau orice alte
operaţiuni privind circulaţia acestora, fără drept.

În cursul zilei de marţi acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top