miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

SUTE DE AMENZI INTR-O SINGURA ZI, PE DRUMURILE DIN MEHEDINŢI

Poliţiştii au început primăvara în forţă. În cadrul raziei organizate ieri în judeţ, au depistat mai mulţi autori ai unor furturi şi au dat peste 400 de amenzi. Cele mai multe dintre acestea le-au dat poliţiştii de la Rutieră, care i-au verificat în trafic pe şoferii care condos sub influenţa băuturilor alcoolice sau încalcă alte reguli de circulaţie.

accidente poleiRazia a fost organizată în localităţile cu risc de creştere a infracţionalităţii. Poliţiştii de la Ordine publică, Rutieră, Judiciar, Economic, Arme, împreună cu cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi jandarmi au verificat 82 de societăţi comerciale din judeţ, dar şi peste o mie de autovehicule. Poliţiştii de la Rutieră au dat aproape 300 de amenzi, au reţinut trei permise de conducere ale şoferilor depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi au reţinut două deturi de plăcuţe de înmatriculare.

Poliţiştii de la Rutieră spun că în Mehedinţi, vor acţiona şi la sfârşitul acestei săptămâni în încercarea de a imune un climat de linişte. Cea mai mare viteză depistată de aparatele radar în judeţ din ultima perioadă a fost de 175 kilometri la oră pe raza localităţii Hinova.

 

Tot în cadrul raziei o persoană a ajuns în arest pentru evaziune fiscală. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de anicare în calitate de administrator al unei societăți din Strehaia, în perioada 2012–2015 a înregistrat în contabilitatea societăţii cheltuieli fictive, reprezentând achiziţii de mărfuri de la mai multe societăţi din ţară, operaţiuni comerciale nerecunoscute de aceşti furnizori.  Astfel, a fost prejudiciat bugetul statului cu suma de aproximativ  1.480.000 lei.

Oana Buzatu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top